Ved ano uz predavam. Tiez si myslim ale tak radsej to skontrolujem.
//edit chcem sa ešte raz spýtať ako mám vyčistiť tú pastu z procesora? je na to nejaká handra?
Zdroj alebo doska? Alebo čo?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 31. Máj, 2012, 22:52
Re: Zdroj alebo doska? Alebo čo?
Spoiler: ukázať
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
z procesora pastu dávam normálne handričkou dole - nie vlhkou ale suchou , ona ta pasta nikdy nie je tak spečena aby dole nešla ak tak môžeš použiť aj špáratko do uši
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Kyselinka napísal:Ked to ides predavat, tak to neries a predaj na komponenty. Nikto nemusi vediet, ze ti to nieco robi, aj ked si myslim, ze tomu nic nie je. Mozno len SW chyba
Ty diabol takto sa potom kupujú poškodené komponenty
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ono tazko sa hlada chyba pokial nie je vypis/minidump. Podla mna tomu PC nic nie je, len sa tam nieco bije, mozno SW. Popripade je tam nieco zaprasene, alebo GK zle zastrcena....atd.
V takychto pripadoch osobne uplne rozoberam komplet PC, vycistim a znovu zlozim, dost casto to robi divy
V takychto pripadoch osobne uplne rozoberam komplet PC, vycistim a znovu zlozim, dost casto to robi divy
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
a vlastne koľko to PC je už v kope poskladané ? nepridával si nejaké komponenty alebo nevymieňal v poslednej dobe ?
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Práve preto som mu to písal, nie raz to mne na "starom" PC pomohlo čo majú deti. Dokonca aj na mojom PC som mal raz tento problém. Po vyčistení záhadné zamrznanie prestalo.Kyselinka napísal:....V takychto pripadoch osobne uplne rozoberam komplet PC, vycistim a znovu zlozim, dost casto to robi divy
Prstami by som určite kontakty nečistil, keďže máš na prstoch pot a pod. Keď nie guma, tak aspon nejaký lieh, alebo často používam benzolieh /kupujem v lekárni/. Dobré aj na IHS CPU resp. chladič.
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 31. Máj, 2012, 22:52
Takze to zhrniem pc som mal rok a pol komplet poskladany nic som s nim nerobil iba trosku vycistil od prachu ale nic som nevyberal. A vcera som akurat predal cp+mb. Pasta isla vpohose prvej kredit kartou a p handrou suchou. Bola taka uz roztopena asi uz bolo na case . A pisal som mu a zatial mu ide vsetko vpohode, takze mozno som tam mal ja nieco zle.
//pouzivaj tlacitko upravit. Spojene posty. -newmi
Graficku kartu som tam kupoval novu. V kope 1,5 roka.spencer napísal:a vlastne koľko to PC je už v kope poskladané ? nepridával si nejaké komponenty alebo nevymieňal v poslednej dobe ?
//pouzivaj tlacitko upravit. Spojene posty. -newmi