nefunguje mi graficka karta
nefunguje mi graficka karta
ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 to je moja grafická mám ju napojenú ale na monitore mi ukáže že nemá signál:( a neviem čo mam spraviť ;(
Re: nefunguje mi graficka karta
a odkial vies, ze je chyba v grafickej karte? Mohla ti aj doska odist napriklad.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
nepovedal som že je chyba v nej ale nieviem prečo mi to nejde či mi s tým mopomôžete trošku vy ;(
najprv som si myslel že mi nejde ona
preto sa pytam
//spojene prispevky. Precitaj si prosim pravidla.- newmi
najprv som si myslel že mi nejde ona
preto sa pytam
//spojene prispevky. Precitaj si prosim pravidla.- newmi
ved popis presnejsie problem. Zapnes PC, roztocia sa vetraky, nabehne HDD ale monitor len blika. Hej? A napis aj zostavu aku mas.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
ak máš integrovanú grafiku ako ja tak treba najprv na integrovanje grafike spustiť bios a tma potvrdiť primary graphic adapter - PCI express až potom môžeš napojiť monitor na externú grafiku a spustiť PC . Ale zostavu nepoznáme tak neviem či je to tovj prípad.
Spoiler: ukázať
tak tu graficku poznate a teras som si kupil dosku ASUS P8Z77-V LX2
grafika je teda ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2
ale teras mam asi zle tie veci zapojene lebo sa mi ps ani nepusti a sviti na cerveno
grafika je teda ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2
ale teras mam asi zle tie veci zapojene lebo sa mi ps ani nepusti a sviti na cerveno
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
rozobrať a nanovo tak budeš vedieť kde bola chyba raz dva
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Keby si pisal viac po slovensky, tak by sa ti dalo skor pomoct
Rozpis podrobnejsie aj zostavu. Skus nabehnut na integrovanu grafiku, zbehni do biosu, pozri ako to tam je vsetko ponastavovane, popripade ho updatni (zalezi ako je stary).
Este moznost, vyskusat GK v inom PC, aby si sa uistil, ze je OK.
Napr. tomuto teda vobec nerozumiem. Co je ps a co svieti na cerveno?FENOMEN napísal:ale teras mam asi zle tie veci zapojene lebo sa mi ps ani nepusti a sviti na cerveno
Rozpis podrobnejsie aj zostavu. Skus nabehnut na integrovanu grafiku, zbehni do biosu, pozri ako to tam je vsetko ponastavovane, popripade ho updatni (zalezi ako je stary).
Este moznost, vyskusat GK v inom PC, aby si sa uistil, ze je OK.
Co mas za procesor? Kable zo zdroja mas zapojene vsetky? To jest jeden velky-hlavny pre dosku tusim 24pin 20+4, dalej 2x4pin 12V pre cpu, konektor je niekde vlavo hore na doske, do grafiky idu tusim 2x6pin 12V taktiez zo zdroja - tieto kalbe musia byt zapojene, inak to slapat nebude. Skladal si si pc sam ? Odkial mas komponenty ?
i7 8700K@5GHz, Asus Rog Z370-F, 16GB DDR4 2800MHz, EVGA GTX 1080Ti FTW3, 3TB HDD + 256GB SSD M2, Corsair 850W, Cooler Master ML240L RGB, NZXT 450 case...