Windows 7 , cisvc exe
Windows 7 , cisvc exe
Ahoj , potreboval by som vyriešiť jeden problem po spustení windowsu mi zapne neaký cisvc.exe proces a sposobuje to : výkon CPU max + SSD mi neak zvlaštne chrči až sa bojím ,źe ho odpali , znie to ako neaký skrat ... prosim možete mi neako pomocť ? ... zrejme som stiahol vírus ... kontoroloval som to ESET 7 Beta nič nenašlo ... tiež Ccleaner nefixklo mi to ... vypinam to jedine tak ,že si najdem v procesoch daný súbor a ukončím ... diky vopred
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Windows 7 , cisvc exe
Msconfig hovori co?
čo konkretne tam mysliš ...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
http://tech.blorge.com/Structure:%20/20 ... -computer/
V skratke. Dany "exe" je sucast indexovacieho procesu windows.
V skratke. Dany "exe" je sucast indexovacieho procesu windows.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
sučasť može byť , ale nikdy mi to nerobilo ... a určite to je neaky virus ... keď je to spustene procesor mi ide stale na 100 % a to je blbosť pri spusteni mi vyhadzovalo niećo aj s Windows Script host niečo take tuśim ...
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Stiahni si jednoducho Process Explorer - http://www.filehippo.com/download_process_explorer/
a preskumaj ten proces, ci ma napriklad podpis Microsoftu, odkial sa spusta... ked podrzis mys na tom procese zobrazi ti info
a preskumaj ten proces, ci ma napriklad podpis Microsoftu, odkial sa spusta... ked podrzis mys na tom procese zobrazi ti info
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
no nieco si si stiahol, microsoft vec to neni
vidim tam gpu, mining, nuz niekto asi vdaka tebe doluje
adresu kde to je tam vidis, tak skus to najst a vymazat... ak to nepojde tak s tym ti asi neporadim,
pripadne este by som skusil oskenovat PC a zmazat to pomocou Malwarebytes Antimalware, je to pomerne kvalitny a ucinny nastroj
vidim tam gpu, mining, nuz niekto asi vdaka tebe doluje
adresu kde to je tam vidis, tak skus to najst a vymazat... ak to nepojde tak s tym ti asi neporadim,
pripadne este by som skusil oskenovat PC a zmazat to pomocou Malwarebytes Antimalware, je to pomerne kvalitny a ucinny nastroj
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Tak je, nieco si stiahol. Niekto zda sa vyuziva tvoj pocitac pre svoje ucely .
Ukonci ten proces v task manageri a podla cesty uvedenej na screene ho najdi na disku a vymaz.
Ukonci ten proces v task manageri a podla cesty uvedenej na screene ho najdi na disku a vymaz.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Solidne som sa pobavil teraz ten exač ma nasurovku hodené skripty na minovanie aj s adresou servera tak toto je massive, človek ktorý to robí isto pekne ťaží na neznalosti ostatných .... and this is the way how to get rich doslova ...
keď sa to k tebe dostalo raz, nie je vylúčené, že sa to dostane znova ... chcelo by to firewall kámo ...
keď sa to k tebe dostalo raz, nie je vylúčené, že sa to dostane znova ... chcelo by to firewall kámo ...
Normalne , že Eset nič nezachytil, danný súbor som našiel ako ste pisali ale nedal sa zmazať ..fuc* .. ... formatol som SSD a hodil som si Win 8.1 dufam , že sa už nič nestane ...
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Mohol si bootnut live CD nejakeho linuxu (osobne pouzivam Parted Magic) a cez neho vymazes z disku co len chces
dik az radu ,ale už dlhšie som chcel 8.1 uživať takže mi to priślo celkom vhod akurat som sa bal ,že mame napichne internet banking a bude pruser ...Kyselinka napísal:Mohol si bootnut live CD nejakeho linuxu (osobne pouzivam Parted Magic) a cez neho vymazes z disku co len chces