oprava bootovania
oprava bootovania
vie mi niekto helfnut nejaky sikovny soft ako opravim bootsector pre windows 8. system padne vzy pri bootovani resp. nejaku utilitu co mi opravy chybne subory aby windows nabehol korektne
- stevo_k1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Aug, 2013, 11:29
Re: oprava bootovania
spustil by som "opravu existujuceho systemu windows" alebo tak nejak z instalacky win8 ak by nepomohlo tak radsej preinstaloval cely windows ako pokusat sa napravit posahanu mbr tym ze dovolim do nej sahat nejakej neoverenej vseobecne neznamej utilitke.
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Re: oprava bootovania
Neviem ako to je vo win 8 ale môže skúsiť opraviť bootsector klasicky cez príkazový riadok pomocou
1. BootRec.exe/fixmbr ... commandu.
2. alebo BootRec.exe/FixBoot
3. prípadne by mohlo pomôcť BootRec.exe/RebuildBcd (tu sa ťa možno opýta niečo v zmysle "na ktory disk chceš zapisať nove BCD", označ disk kde máš windows ...)
len nevim, či ma win 8 zabuildovany bootrec.exe .... ak hej mohlo by to fungovať daj vedieť...
1. BootRec.exe/fixmbr ... commandu.
2. alebo BootRec.exe/FixBoot
3. prípadne by mohlo pomôcť BootRec.exe/RebuildBcd (tu sa ťa možno opýta niečo v zmysle "na ktory disk chceš zapisať nove BCD", označ disk kde máš windows ...)
len nevim, či ma win 8 zabuildovany bootrec.exe .... ak hej mohlo by to fungovať daj vedieť...