a treba vypnut najlepsie hned vytiahnutim zo zastrckytrojan4x4 napísal:TA nezabúdaj na to, že starší ľudia trpia syndrómom, čo hučí, to žere veľa elektrickej energie.
Notebook pre babku :D
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Notebook pre babku :D
Spoiler: ukázať
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
A treba poodpájať všetky ledky, len jedna musí svietiť, a to čo blíká žerie veľa šťavi 

- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Elektrina nie je dôležitá. Hlavne potrebujem na veľký PC miesto, a to nemám. To je najväčší problém.
Ďalší problém je, že na notebook sa skladáme v rodine, čiže sme sa nejako dohodli, že sa kúpi book a nie veľký PC. Vy ma tu stále formátujete na PC. Problém je, že ma tlačí čas a tak nemám ani kedy urobiť miesto pre PC.
Proste sem hoďte odkaz na kvalitný notebook.
Ďalší problém je, že na notebook sa skladáme v rodine, čiže sme sa nejako dohodli, že sa kúpi book a nie veľký PC. Vy ma tu stále formátujete na PC. Problém je, že ma tlačí čas a tak nemám ani kedy urobiť miesto pre PC.
Proste sem hoďte odkaz na kvalitný notebook.
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Čo si myslíte o tomto: http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g700- ... 455822.htm
Je to 17", aby na to bolo lepšie vidieť. Pomerne dobré parametre až na ten procesor, ale to si babka asi ani nevšimne. Celkom sa mi pozdáva aj portová výbava.
Je to 17", aby na to bolo lepšie vidieť. Pomerne dobré parametre až na ten procesor, ale to si babka asi ani nevšimne. Celkom sa mi pozdáva aj portová výbava.
ma to leskly displej a to je o ....
podla mna by aj stacila 15,6" , nieco taketo http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-b590-d391375.htm

PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760