Takú spotrebu to nemá ani zďaleka. 3570K bez OC má TDP 77W, GTX560 asi 180W, HDD si počas zápisu/čítania vezmú tak 8-9W podľa typu, fany a periférie je aj zbytočné vôbec brať do úvahy.
Tak či tak mi vychádza teoretické maximum do 300W a to naozaj len teoretické so 100% vyťažením CPU, GPU a pri činnosti všetkých diskov. Reálna spotreba v hernej záťaži nech je do 260-270W max. Aj keby si prihodil zo 50W ak budeš ten i5 taktovať, stále sa v reále pohybuješ okolo 300W, takže ten 450W Superflower k tomu určite nie je poddimenzovaný. Nad silnejším by som rozmýšlal jedine ak by si v budúcnosti plánoval nejakú podstatne pažravejšiu grafiku a chcel by si mať aj potom ešte výkonovú rezervu /rozumej tichý zdroj/.
Nedávno som meral spotrebu zostavy s 3570K na 4,4 GHz + HD7950+ 3xHDD + 4x fan + podsvietená klávesnica a cez 320W to nešlo /merané v hernej záťaži - FSX, Crysis3, Far cry 3 a pod/. Pričom to je o čosi pažravejšia zostava než tvoja a bola to spotreba meraná na zástrčke na vstupe do zdroja /80+ Gold/, nie na výstupe ku komponentom /kde je to ešte menej/.
Čo sa týka S12II, /resp. M12II/ črevá z neho má prakticky identické ten XFX, s tým, že má o poznanie tichší ventilátor /hlavne v záťaži/ a neporovnateľne lepšiu cenu.
V podobnej cene ako M12II-520 už radšej novší Seasonic G450/G550, čo je modernejší návrh s 80+ Gold certifikáciou. V podstate cenou, kvalitou aj akustikou ekvivalent k tomu Superfloweru.
Len je dosť vypredaný v zabehaných shopoch.
//edit: STENLY dík, mi ušlo.