Notebooky Asus vs. Acer : kvalita
neviem ci je nejaky vyznamny rozdiel medzi asus a acer..oba su to low tech znacky aj ked niekedy vyrobia nieco lepsie...ja osobne mam acer 2413 uz skoro rok a som maximalne spokojny...ventas zapne len ked hram nieco narocne, a az na poskrabanie je vsetko 100%. a to ho stavim 10 hodin denne a hral som na tom vsetko mozne (samozrejme nie doom3 na plnych detailoch)...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
si prvy clovek od ktoreho pocujem dobre slovo na lowend acerMrost napísal:neviem ci je nejaky vyznamny rozdiel medzi asus a acer..oba su to low tech znacky aj ked niekedy vyrobia nieco lepsie...ja osobne mam acer 2413 uz skoro rok a som maximalne spokojny...ventas zapne len ked hram nieco narocne, a az na poskrabanie je vsetko 100%. a to ho stavim 10 hodin denne a hral som na tom vsetko mozne (samozrejme nie doom3 na plnych detailoch)...
a asi je aj posledny ,co mam znamych tak nikto ACER nepovazuje z anic viac ako pisacie stroje ,alebo sem-tam aj nieco ine ako praca s offisom, no na serioznu pracu popri stalom prenasani, buchani, dobijani baterie ako pride nema acer najlepsie vyhliadky, ved staci pozriet z coho je vyrobeny case booku vsetko su to makke plasty a karbonove modely su od 60tis viac a za tie prachy s prehladom kupis Toshibu, dell ,IBM, jednoducho nieco "normalne"