Joystick na BF3

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
ssn
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 27. Apr, 2013, 11:57

Joystick na BF3

Príspevok od používateľa ssn »

Zdravim,

kedze ma vcelku ma bavi v tejto hre lietat no ovladanie mysou nieje to "prave orechove" rozhodol som sa ze si zaobstaram nejaky joystick. Absolutne nemam sajny co si mam pri vybere joysticku vsimat tak som Vas, skusenejsich uzivatelov chcel poprosit o radu/pomoc pri vybere nejakeho joysticku za rozumnu cenu (citaj do 50eur, samozrejme +/- nejake drobne). Vedeli by ste mi v danej cenovej kategorii poradit nieco rozumne ?

Na nete som vcera prebehol par recenzii a ako dobra volba vyzera rusky Defender Cobra M5 http://www.alza.sk/defender-cobra-m5-d354042.htm . Nemate s nim niekto skusenosti ? Za odpovede vopred dakujem. :)
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Re: Joystick na BF3

Príspevok od používateľa dendroid »

Stara osvedcena klasika je este thrustmaster t16000m. Dolezite je dat si pozor aby mal magneticke senzory, je to omnoho presnejsie potom.
ssn
Nový používateľ
Nový používateľ

Vdaka za tip. Asi zoberiem ten Thrustmaster, vyzera fajn, ma prijemnu cenu a na moje "lietanie" to bude bohate stacit. :)
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa dendroid »

Myslim, ze to je dobra volba, urcite ti to bude stacit.Len sa potom nezlakni, ked ho prvykrat vezmes do ruky, tlacidla posobia dost lacnym dojmom, ale iba na prvy pohlad, z hladiska funkcnosti a zivotnosti su ok.
ssn
Nový používateľ
Nový používateľ

Ano, ratam s tym. :) Cital som to v par recenziach ale ludia po forach pisali ze aj ich prve dojmy boli podobne. Tak dam skor na nazor ludi ako na recenziu kedze to vacsinou byva kratkodoba zalezitost. Este raz vdaka. :)

Návrat na "Nákupná poradňa"