kúpa nového chladiča
kúpa nového chladiča
Zdravím aký bude podľa vás dobrý chladič na CPU intel core i5 3470 socket 1155 najlepšie niečo lacnejšie rozmýšľal som nad GELID CPU TRANQUILLO
Naposledy upravil/-a robike v Ne 25. Aug, 2013, 20:08, upravené celkom 1 krát.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: kúpa nového chladiča
Ano, je fajn, no budes musiet narazit na dobry kusok, ktoremu nerapka fan. Ale zas nie je to nic hrozne.
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
i5 3470 by mal Gelid uchladit rovnako pasivne ako aj s fanom, treba vyskusat, mne bezi fan na 700ot len aby sa ratalo, inac rovnake teploty ako bez fanu
Spoiler: ukázať
Nelinkuj gigashit ale inac super chladic za tu cenu 

Cpu intel core i7-3770 MB MSI Z77-G45 Thunderbolt GFX MSI gtx 660 OC RAM 16 Gb Corsair Black Vengeance CPU cooler Corsair H100i Case NZXT Phantom 630 SSD Kingston HyperX 120Gb HDD WD Caviar Black 1Tb + WD Caviar Green 2Tb PSU Enermax 650W Gold
Predstavivosť je dôležitejšia než vedomosti. Vedomosti sú obmedzené, predstavivosť však obopína zemeguľu.
Albert Einstein
Predstavivosť je dôležitejšia než vedomosti. Vedomosti sú obmedzené, predstavivosť však obopína zemeguľu.
Albert Einstein
Mal by som kúpiť z iného obchodu? lebo gigastore má dosť nízke ceny oproti iným obchodom
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
zalezi aj odkial si, http://www.alza.sk/gelid-solutions-tran ... 342666.htm 1€ hore dolu nie je az taky rozdiel, mozes aj tam aj inde (len ten shop sa neuvadza na tomto fore), ale napr. ak mas alzu pod nosom tak zbytocne objednavat cez 100km
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ten shop je tu myslim zakazane linkovat, ta tu linku radsej vymaz. Ale to neznamena, ze z neho nemas kupovat 

Vďaka za info
už som ho zmazal tak ho vezmem asi z alzi