uz mam doma toto skrina fractal r4
zdroj fortron
chladenie Noctua NH - D14 + Noctua NF - A14 ULN 4x
a neviem presne ako rozmiestnit tie A14:
Na ktore pozicie do case ich mam dat? Na ktorych poziciach maju nasavat a na ktorych odsavat? Mam pouzit aj tie ktore boli dodane zo skrinou?
Ako uchladit tuto zostavu
Re: Ako uchladit tuto zostavu
chladenie uz som vyriesil
este sa chcem spytat na dve veci: je nejaky rozdiel medzi tym ked som pridavne fany (okrem CPU fanu) nezapojil do dosky ale do zdroja do HDD konektorov? Fany teraz funguju (tocia sa)
Na internete som cital ze dioda power tej case sa da prepojit tak aby namiesto power indikovala cinnost HDD viete mi povedat ako to prepojit?
este sa chcem spytat na dve veci: je nejaky rozdiel medzi tym ked som pridavne fany (okrem CPU fanu) nezapojil do dosky ale do zdroja do HDD konektorov? Fany teraz funguju (tocia sa)
Na internete som cital ze dioda power tej case sa da prepojit tak aby namiesto power indikovala cinnost HDD viete mi povedat ako to prepojit?
Re: Ako uchladit tuto zostavu
uz som myslel ze mi vsetko fici ale dnes som skusil do skrine zapojit prvykrat sluchadla a zistil som ze sa nedaju zapojit. Stale mi doslova vyskakuju z konektora. Ked ich pridrzim tak normalne funguju ale akonahle ich pustin tak mi vyskocia z konektora. Je to vada skrine alebo som cosi prehliadol?