mám taký pocit že je na vine mozilla neviem prečo ale stále mi to robí len pri nej. Samotný windows je v pohode ale keď prehliadam internet tak mi mrzne seka a kade čo. Keď som hral hru tak sa mi ani raz nič nestalo. Len pri firefoxe.
Tak teraz som mal aj modru obrazovku
Nečakané zamrzanie pc
Re: Nečakané zamrzanie pc
Spoiler: ukázať
An expected clock interrupt was not received on a secondary processor in an
MP system within the allocated interval. This indicates that the specified
processor is hung and not processing interrupts.
MP system within the allocated interval. This indicates that the specified
processor is hung and not processing interrupts.
.
No ešte možno keby to bolo v rodnej reči slovákov..... Tak by mi to aj pomohlo.
ze watchdog kernelu nedostal prerusenie CPU v case v ktorom mal, takze si zrus to OC, a potom sa mozeme o niecom bavit.
.
Aha no a teraz som zistil ze mi to roby aj ked nemam zapnuty firefox. Ale nechapem preco stale mam ten CPU pretaktovany a nikdy mi to nerobilo vyse 2 rokov nic a teraz toto. Cim to moze byt ? Co by som mal spravit ?
Oc som zrusil a uz teraz mi 5 min startuje win, 2min sa mi pusta klavesnica 1min mis, internet ani neotvoril a ked dam tento pocitac tak tam nemam ani ikonky len pismena ze D C alebo program files a tak
Takze napicu
Hmm tak problem bude asi pravdepodobne v zvukovej karte ktora je integrovana na zakladnej, lebo ked som ju vipol tak pc frcal ako nic setko bez problemu, a ked som ju zapol tak zas to iste. Cakal som kym sa zapol kym sa vipoooool boze neviem co teraz.
Nova zvukova karta ?
Takze napicu
Hmm tak problem bude asi pravdepodobne v zvukovej karte ktora je integrovana na zakladnej, lebo ked som ju vipol tak pc frcal ako nic setko bez problemu, a ked som ju zapol tak zas to iste. Cakal som kym sa zapol kym sa vipoooool boze neviem co teraz.
Nova zvukova karta ?