No skusim tam zavolat, ale ako pisem, ak je to po 20:00, tak mozem ist niekam...a dodatocne im to nejak dokazovat, no neviem neviem
Najlepsie je to ako mi sekaju linku dolu. Mame s kamosom server na zdielanie klucov pre satelit a tym padom musi byt set top box stale pripojeny na siet. Lenze problem je taky, ze mne sa velmi casto stane, ze skratka obraz zamrzne a strati sa connect na net, aj pc mi ukazuje offline
Ked som im tam volal, tak mi bolo povedane, ze z mojeho routru vychadza vela poziadaviek, za kratky cas, na ich switch a aby neboli obmedzovany ini uzivatelia, tak mi linku jednoducho sekaju dolu. Zevraj to moze robit aj virus v pc
...co asi u mna nie je. Ked som im to upresnil, tak mi bolo nepriamo povedane, ze mam jednoducho smolu....tak isto aj s pouzivanim torrentov. Hlavne koli satelitu som prave net potreboval a teraz mozem ist maximalne do r**i. Doma mam DSL od telekomu a tam som za nejakych 8-9 rokov nemal najmensi problem....absolutne s nicim, a to mi bezal satelit a tahal som haldy 50/25gb bluray diskov atd.