Sangala napísal:andrej prečo na hry panak nie ale samsung ano ? tiez rozmyslam nad lowend plazmou a ta TX-P50X60E je za celkom fajn cenu ... no chcel by som si obcas fifu na tom zahrat ... alebo nejake auta ...
dve slová: input lag
v rýchlosti:
- input lag je sranda, pri ktorej ti vypadnú vlasy od nervov, pretože hráš konzolovú hru - pohneš analógom a telka zareaguje až o nejaký čas - a ak sa nebavíme o pannákoch (ST30,ST50,GT50,VT50,GT60,VT60,ZT60), tak ver mi, že si žiadnu FPS nezahráš, pretože to sa proste nebude dať
ťamťungy po nedávnej recenzii od avforums majú krásnu latency (F5500) 30,8ms, čo je na telku úctihodné, no na druhú stranu v tom gaming móde sa vypínajú niektoré funkcie, ktoré degradujú obraz ale to pri takých fps až tak nevadí, tam sa to vždy všetko hýbe

F5000 predpokladám, že má rovnaký IL, pretože od 5500 sa líši len absenciou smart a 3D
teda...ťamťung pri tejto najlacnejšej rade myslel aj na hráčov, kde vytvorili vydarený gaming mód, ktorý ako som písal degraduje kvalitu obrazu, no človek si s kľudom angličana zahrá...
netreba tiež porovnávať input lag TV (hlavne plazmy) a bežných LCD monitorov napríklad, kde ľudia šaškujú už aj keď majú 10ms input lag...telky, hlavne plazmy fungujú inak...to je aj dôvod, prečo 600Hz refresh u plaziem nie je ako 600Hz u LCD
chcel som ešte niečo k tomu - také mysliteľské dodať...ale zabudol som