cize je to inno3D fx5700 a nejde mi to taktovat, dal som aj coolbits skusal som aj riva tuner aj cez ovladace a vzdy ked bol po zmene test , vypisal mi to ze neprebehol , je mi jasne za to bude zamknute A to ma zaujima ako to odomknem

Praveze overclock na tej karte ide celkom slusne, ale ako pises, vysledny efekt je minimalnyizopd napísal:presne tuto vga som mal aj.ziadny brutalny overclock neocakavaj a keD ju aj pretaktujes,tak narast vykonu minimalny.nechcem ti brat chut do overclock,ale ta karta nie je bohvie co.
ako neviem co ma spolocny vorobca grafik s narastom vykonu po taktovani, on len sklada grafiku ako aj iny "leadtek.msi.adt" ten cip je vsade rovnaky, tak neviem preco prave inno3d neciti zmenu vykonu, po pretacaniBikermotyl napísal:Praveze overclock na tej karte ide celkom slusne, ale ako pises, vysledny efekt je minimalnyizopd napísal:presne tuto vga som mal aj.ziadny brutalny overclock neocakavaj a keD ju aj pretaktujes,tak narast vykonu minimalny.nechcem ti brat chut do overclock,ale ta karta nie je bohvie co.Mal som obe verzie s pamatami 128MB aj nechutnovka 256MB a nemalo absolutne ziaden vyznam sa zaoberat taktovanim pri tych grafach.