Preinštalovanie z WIN 7 na Vista
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Máj, 2013, 19:52
Preinštalovanie z WIN 7 na Vista
Dobrý deň, Chcel by som sa spýtať, mám notebook HP Pavilion-dv6 s Windows 7 home premium a chcel by som si tam dať windows vista (prípadne win7 keby čosi nešlo). Ide hlavne o to že to potrebujem preinštalovať, Chcem sa spýtať ako fungujú tie drivery na týchto novších notebooku ? Na starých mám k tomu CDčka ale na nový je to nejaké HP Tools a recovery.. Smiem sa spýtať keď preinštalujem windows ako mám postupovať ? Pôjdu tie drivery s toho recovery nainštalovať aj na vistu ? Ako spustím recovery ? Dúfam že mi pomôžete. Ďakujem
-
- Nový používateľ
Re: Preinštalovanie z WIN 7 na Vista
Páči sa mi design a pomerne dosť ľudí to má na PC... Proste nejde o to prečo to chcem ide o to či to ide Proste potrebujem iba odpovede na moje otázky žiadne obštrukcie
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
visty? možno hovoríme o nejakých 2 rozdielnych
určite by som ich nedával na úkor W7
určite by som ich nedával na úkor W7
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Už som to napísal 2 krát tak to napíšem aj 3. Nejde o to prečo chcem vistu.. Ale či mi to pôjde.. Proste potrebujem iba odpovede na otázky.. Díky..
-
- Nový používateľ
A cez to windows recovery to nepôjde ? Bol by som najradšej keby som nainštaloval vistu spustil recovery a bolo by... Pretože tento notebook je taký že keď to tam nainštalujem tie drivery tak mi nebudú fungovať tlačitká F1-12 Tlačítkami F1-12 sa robia také veci že uberanie volume, zakázanie wifi atď chápeš nie ?dexterav napísal:trochu pohľadáš ovládače a pôjde
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
na C mas teraz urcite vsetky driveri v zlozke drivers...skopci ich na USB a potom nainstalujes....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
-
- Nový používateľ
Aha takze s ccka skopcim drivers po preinstalovani to am vlozim a restartnem hej ? Si si isty ze to.pojde.?
-
- Nový používateľ
Tak čo odpovie mi niekto (:
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
co chces restartovat? normalne si ovladace nainstalujes. Ak ti nejaky na vistach nepojde, stiahnes z webu hp pre vistu. Ked uz chces nedorobenejsi OS....si prvy co vidim ze chce menit lepsi OS za horsi silou-mocou. Ale kto chce kam...je to na tebe.
uvedom si, ze instalaciou ineho OS si odpalis pristup na recovery particiu, takze uz nikdy ti nepojde obnova povodneho OS s ktorym si ntb kupil. Budes si muset stiahnut instalacku prislusnej verzie win7 a zadat tam svoj product key co mas na nalepke na ntb.
uvedom si, ze instalaciou ineho OS si odpalis pristup na recovery particiu, takze uz nikdy ti nepojde obnova povodneho OS s ktorym si ntb kupil. Budes si muset stiahnut instalacku prislusnej verzie win7 a zadat tam svoj product key co mas na nalepke na ntb.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Nový používateľ
Aha takže sa mi to asi moc neoplatí, asi sa mi skôr oplatí obnoviť OS.. W7..