kde kupit DFI
kde kupit DFI
Zdravim,
nevie nahodou niekto kde sa da kupit na slovensku doska DFI NFII U Infinity?
BGS vyzera ze uz ju nemaju, a kde este bola v ponuke tak mi odpisali ze nie je, kvoli neschopnosti distributora (cize asi BGS ). Dik
BGS vyzera ze uz ju nemaju, a kde este bola v ponuke tak mi odpisali ze nie je, kvoli neschopnosti distributora (cize asi BGS ). Dik
no prave odtial mi napisali, ze ju kvoli ich distributorovi nemajupeco2 napísal: http://karman.sk/computer-shop/dosky.php?id=_dfi_amd
skus ak sa ti chce cakat tak 1week www.mpcomputer.cz ja som si od nich objednal LanParty/B a dosla f pohode..
- charonme
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2004, 14:00
ked zozenies daj vediet
ked zozenies, daj vediet, aj mne by sa zisla nejaka dobra doska
- WickermanX
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 15. Okt, 2004, 14:00
skuste kontaktovat PROCU tusim oni robia pc s DFI doskami....
AMD A64 3700+@2640 - 11x240/1200/1,45v , Prime Cooller Cu 12cm fan, ABIT KN8 ULTRA, Zdroj Fortron 400W, 2x512mb DDR 500 A-data vitesta Dual, Maxtor 250GB 7200rpm 16Mb cache, VGA Leadtek 7900GT@565/800 PCX , DVD-RW LG 4167, SB Audigy19" LCD Philips 190s7************ nb dell x300
Re: kde kupit DFI
Staci len hladat v google pøiste...typel napísal:Zdravim,
http://www.karman.sk/computer-shop/dosk ... d=_dfi_amd
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
Re: kde kupit DFI
hehe, staci si nabuduce aspon precitat cely thread...siki napísal: Staci len hladat v google pøiste...
http://www.karman.sk/computer-shop/dosk ... d=_dfi_amd
charonme> nieco sa rysuje aj na Slovensku, ked to bude aktualne dam vediet
tak neviem, ci uz ja zle vidim, ale hned druha odpoved obsahuje odkaz na karman.sk, a hned v tretom prispevku je jasne oznamene, ze ju tam nemajusiki napísal:Typel:
totiz moze sa stat aj to, ze niekto ma nejaku vec v ponuke (cenniku), ale fyzicky ju na sklade nema, nema moznost ju ani objednat a tym padom ti ju nemoze, aj ked by velmi chcel, predat
Hehe, tak to som bol asi slepy...Sorry, moja chybatypel napísal:tak neviem, ci uz ja zle vidim, ale hned druha odpoved obsahuje odkaz na karman.sk, a hned v tretom prispevku je jasne oznamene, ze ju tam nemajusiki napísal:Typel:
totiz moze sa stat aj to, ze niekto ma nejaku vec v ponuke (cenniku), ale fyzicky ju na sklade nema, nema moznost ju ani objednat a tym padom ti ju nemoze, aj ked by velmi chcel, predat
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
tak ta doska sa uz da objednat na www.karman.sk, sice im to chvilu trvalo, ale uz je doma
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
ale maju nejaku malu ponuku tych DFI dosiektypel napísal:tak ta doska sa uz da objednat na www.karman.sk, sice im to chvilu trvalo, ale uz je doma
Spoiler: ukázať