tak tak... a nebolo by odveci to dat zalaminovat do hrubsej folie a pak to flanelom vylestit a aj okraje zaoblit. Ja som tak robil logo BMW a vyzera to ako original. Stiahni si ale z netu to logo NFS: Carbon v co najvacsom rozliseni lebo nevem si moc predstavit co s hentim malym, co som tam pastol dorobis v corel draw.. :RLOL:Marek napísal:Vytlac to na leskly fotopapier, ale ten je zas dost hruby. Alebo to prestriekaj lesklym lakom.
neon ako taky velky neni,bo sa da vybrat z tej plexi trubice,len je potom krehky a hoodne horucigebo napísal:skor vymenit klavesnicu za svietiacu, pokial sa bude dat zohnat, pripadne podsvietit ju
gebo napísal:- klavesy by som musel vsetky vybrat po jednej, a tak nastriekat pod ne
- odstavit na 2 tyzdne NB pre mna nieje problem, ale neviem si
predstavit co by si chcel robit 2 tyzdne?
-dalej by sa mi zvysila spotreba NB, teraz mi vydzi 3:30 a som celkom rad, kedze je to velmi slusna hodnota vzhladom nato ze je pretaktovany a ma aj vykonnu grafiku, samozrejme 3:30 vydrzi len ked je aktivne EIST a NV Powermizer
- asi si spravim dajake logo nalepku, uz som zacal prerabat to logo NFS:Carbon, pripadne nieco lepsie vymyslim
jasne. Moas 100% pravdu. Ale on asi az tak "daleko" nece zajst. Ved to nazval "kozmetika". Ale ne vazne daj sa do toho.. Ved tych par UV led ta nezabije a ten efekt za to stoji!!!!!Marek napísal:Ako ked tam das par diod so spravnymi hodnotami rezistorov tak ti to nebude zrat skoro nic. A hlavne ak pouzijes SMD diody, ktore su bezne v mobiloch tak nebude ziaden problem s vydrzou baterie. A daj si tam vypinac nato, zapnes len v tme, pripadne ked ti to bude vadit tak zas vypnes. Myslim ze malinky posuvny prepinac by nebol problem niekde sikovne zabudovat.