2TB HDD Seagate vs. WD
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: 2TB HDD Seagate vs. WD
áno, teraz je to horšie, nie sú tak rozšírené...predpokladám, že datacomp to má "do 2 týždňov" a tichepc netuším, napíš gabovi keď tak...ak to chceš súrne, tak sa prikláňam ku seagate .14tke, aj keď som so seagatom nemal nikdy dobre skúsenosti, tak je to lepšie ako green od WD...redko je ešte pekný kúsok a možno aj vhodnejšie na tento účel ako seagate alebo toshiba
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
momentálne to až tak nesúri....uvidím ako to bude s dostupnosťou tej Toshiby.....vďaka za radu 

- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Prečo tá toshiba ?
O čo je lepšia oproti Seagate barracuda , keď je ešte drahšia a nie je ani dostupná
O čo je lepšia oproti Seagate barracuda , keď je ešte drahšia a nie je ani dostupná

Spoiler: ukázať
xsi69 napísal:Prečo tá toshiba ?
A prečo nie tá TOSHIBA ?
No odpoviem: Sú to samozrejme vyrovnané disky, ale 2 TB Seagate Barracuda môže mať až 3 platne a TOSHIBA má len 2 platne a to je veľké plus pre TOSHIBU, ale samozrejme to nie je jediný dôvod, pre ktorý sa rozhodnúť, ale je dosť dôležitý, a dalšia vec, ako som písal sú to vyrovnané disky, TOSHIBA je plus mínus rovnako rýchla, a navyše sú to overené legendárne HITACHI disky, čiže sú to japonci, sám mám túto TOSHIBU a je tichučká a rýchla, takže prečo nie tá TOSHIBA ?xsi69 napísal:O čo je lepšia oproti Seagate barracuda , keď je ešte drahšia a nie je ani dostupná
A že je drahšia ? No ani by som nepovedal...
Spoiler: ukázať