Pausal ano ci nie
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Pausal ano ci nie
Ahojte, chcel by som sa spytat tych, co maju prehlad, ci sa viac oplati v O2/Telekome
1# kupit si telefon za cash a platit si kolko prevolam
2#platit si pausal plus s pausalovou zlavou vykesovat telefon.
Mesacne miniem tak 15 euro mesacne, no chystam sa telefonovat zo zahranicia,takze sa to o nieco zvysi.
Poradte mi teda prosim co je pre mna vyhodnejsie a u ktoreho operatora,dakujem.
1# kupit si telefon za cash a platit si kolko prevolam
2#platit si pausal plus s pausalovou zlavou vykesovat telefon.
Mesacne miniem tak 15 euro mesacne, no chystam sa telefonovat zo zahranicia,takze sa to o nieco zvysi.
Poradte mi teda prosim co je pre mna vyhodnejsie a u ktoreho operatora,dakujem.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Pausal ano ci nie
"no chystam sa telefonovat zo zahranicia" - z principu tento bod znamena, ze nechces nic od nasich operatorov, ale ze si kupis predplatenku v danej krajine. Cez roaming v zahranici platia iba bohaci a blazni.
-
- Čierna listina bazáru
Jedna sa skôr o pomer telefonovania zo zahraničia ku domacim hovorom 1:4. K tomu beriem aj telefonaty prijaté odtiaľ-konkrétne Rakúsko.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ak budes mat net tak skype si zaplat a budes vysmiaty.
inac tu kartu u nas. pausali sa sucasne nie velmi vyplatia ak ides von
inac tu kartu u nas. pausali sa sucasne nie velmi vyplatia ak ides von
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Ak nepotrebujes slovenske cislo, nerozmyslal si nad pausalom Hallo Europa od 3 v Rakusku?
Inak ja takto fungujem, pomer mi je tazko povedat ale asi to bude velmi podobne, mam O2, mesacne naklady asi 15-20 eur max, vratane roamingovych hovorov. Mesacne priblizne do tych 100 min. prevolam, niekedy viac. Potrebujem vsak slovenske cislo.
Inak ja takto fungujem, pomer mi je tazko povedat ale asi to bude velmi podobne, mam O2, mesacne naklady asi 15-20 eur max, vratane roamingovych hovorov. Mesacne priblizne do tych 100 min. prevolam, niekedy viac. Potrebujem vsak slovenske cislo.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Čierna listina bazáru
Keby som tam aj býval tak by som rozmýšľal ale kedže nie tak asi co som pozeral ponuky tak najvhodnejšie je o2
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
nebojte sa o chvilu zrusia roamingove hovory, budeme moct pobrat zahranicne pausaly
imho najlepsie je kupit si telefon za cash a dat si kredit alebo pausal, kde platis len to co prevolas
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
ty si jasnovidec ? http://pc.zoznam.sk/novinka/eu-chce-zak ... -jula-2014Leon napísal:nebojte sa o chvilu zrusia roamingove hovory, budeme moct pobrat zahranicne pausaly
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nie je jasnovidec, len sleduje novinky. Povodne mal byt v ramci EU zruseny roaming od 2015, aktualne sa to upravilo na 2016.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
faugusztin prepač ale nahodou ja som jasnovidec
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
a uplne najlepsie bez kreditunewmi napísal:imho najlepsie je kupit si telefon za cash a dat si kredit alebo pausal, kde platis len to co prevolas
to sa ale potom nikam nedovolas
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dovolam,ale na fakture budem platit len to co prevolam..(teroreticky,ked nevolam,neplatim mesacne uplne nic )