Novy desktop na linux
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Re: Novy desktop na linux
Skôr by som tam dal FX6300-6350, už len pre to, že za tie prachy kúpiš 3570K od šintelu, samozrejme aj Mobo bude pri šinteli drahšia, ale ide o výkon.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ideálne FX8320
časom nataktuje
inak nie v každom prípade je FX na video lepšie ako intelácke cpu to len na okraj
inak dosky na intel začínajú na 30e
na 30e doske pre FX by som moc oc nevyzdvihoval a ani neriešil takže v konečnom dôsledku normálne použiteľné dosky na OC začínajú cca na podobných cenách možno pri AMD o 5-10e lacnejšie , ale skorej nie
to je podľa mňa aj všeobecný problém že ľudia kúpia AMD FX , ktomu dosku za 30e a potom plačú ako to ide biedne

časom nataktuje
inak nie v každom prípade je FX na video lepšie ako intelácke cpu to len na okraj
inak dosky na intel začínajú na 30e
na 30e doske pre FX by som moc oc nevyzdvihoval a ani neriešil takže v konečnom dôsledku normálne použiteľné dosky na OC začínajú cca na podobných cenách možno pri AMD o 5-10e lacnejšie , ale skorej nie

to je podľa mňa aj všeobecný problém že ľudia kúpia AMD FX , ktomu dosku za 30e a potom plačú ako to ide biedne

- trojan4x4
- Používateľ
Len hlupák by kupoval k FXku lacnú dosku. Načo potom kupovať FX keď to nepôjde OC.... Ale ak to má byť viacmenej na videá a prácu, tak 8350 alebo 8320 ktorá je od 8350ky lacnejšia skoro o 50e a po dvyhnutí násobiča o 4x by ho mala dohnať.
Neviem, no ...
Neviem, no ...

- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
po uprave od dextera http://www.tichepc.sk/Kosik?arg1=MTIxMz ... MzMDczOjF8
858€
858€
- dexterav
- Sponzor fóra gold
si robíš prdel?
akú má výhodu kombinácia AMD CPU + AMD GPU?

-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ja len drobnost : nie je to nahodou tak ze na strihanie 1080p videa ti veselo staci barsjaka integrovana grafika v procesore ? 2D predsa nema ziadne naroky... strih je strih, tam je to jedno. Navyse to je na linuxe, takze tam nejaka podpora CUDA/cokolvek ine nie je zrovna spickova a tie jadra grafiky sa uplatnuju len pri vybranych efektoch, rozhodne nie pri beznej praci.
Keby si chcel konvertovat z rozlisenia 5K do full-hd, to je uz ina debata.
Poznamka cislo dva : henten value disk by som nebral, za 135eur tu na fore bol linkovany Samsung EVO 840, 256GB, ktory vykonovo rozhodne predci tento V300 co si si vybral (http://www.edigital.sk/SSD_mechanika/Sa ... 62807.html)
Keby si chcel konvertovat z rozlisenia 5K do full-hd, to je uz ina debata.
Poznamka cislo dva : henten value disk by som nebral, za 135eur tu na fore bol linkovany Samsung EVO 840, 256GB, ktory vykonovo rozhodne predci tento V300 co si si vybral (http://www.edigital.sk/SSD_mechanika/Sa ... 62807.html)
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- trojan4x4
- Používateľ
A aku vyhodu ma amd cpu a nv gpu ? Ako poznamenal mp3turbo... Kupis si terenak do mesta ?dexterav napísal:si robíš prdel?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
nie ale to čo si napásal je sprostosť a chce vyslovene NV
je fuk či kombinuješ AMD CPU z NV alebo Intel z AMD nič z toho neplynie ani + ani -
je fuk či kombinuješ AMD CPU z NV alebo Intel z AMD nič z toho neplynie ani + ani -
- dexterav
- Sponzor fóra gold
viacmenej som rozhodnuty len pre AMD procak a nVidia graficku
kartu kvoli linux driverom