Caute...
Kedze mam problem z miestom na disku, tak potrebujem cosi vo vacsej kapacite...rozmyslam nad 1 alebo 2TB...
Budem to pouzivat na bezne skladisko mp3, filmov, nejake tie hry a pod...aby to bolo cenovo OK v pomere cena/vykon...pozeral som aj WD aj Seagate ale neviem co skor, radsej si neham poradit...
3TB nie su o moc drahsie ako 2TB... velky problem s miestom asi nebudes mat ked rozmyslas o 1TB
otazka konkretnej znacky a jej spolahlivosti je statisticky nezodpovedatelna.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Viac sa vyplatí 2 TB disk, odporúčam disk TOSHIBA (HITACHI) DT01ACA200 2 TB, sám ho mám a som s ním spokojný, je rýchly a tichý a natrie aj WD Black. (Je to lepšia voľba ako Seagate Barracuda 7200.14 2 TB, lebo máš istotu, že táto TOSHIBA má len 2 platne, kdežto spomínaný Seagate môže mať až 3 platne)
len na baracudu si musi dat v shope poziadavku aby mala 2platne a hlboke prelisy na lici disku, inac ta 3platnova je dost pomalsia
A ci mu takto vyhoveju neviem
Zatial som kupoval zo sharku5 z alzy3 a giga1 .
Dostal som všetky 2 platňové .
Prinajhoršom sa dá do 7 dní vrátiť .
Súhlasím o 3 platničke som nečítal nič extra ...
Ale naskytá sa otázka , dostal niekto na území sr 3 platňovú barracudu ? Alebo je to mimo sr ?