autosubwoofer
autosubwoofer
Chcem vediet vas nazor na tento subak :http://www.nay.sk/gooddetail.do?pid=88444 V aute mam teraz radio Firstline 4x40W a k nemu Hertz-13cm, 40W real, nejake Panasonic 160W hudobny, asi 30W real. ci sa mi oplati ho kupit, ci ho v aute pocitim???
urcite ano... uz len SW so sin. 50 Wattami by bol pocutelny pekne... tento typujem sin. 100W +- ... ak mas nanho ber
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Ja mam subvofer 200W a mam ho zapojeny na 250W zosilovac, v aute to hraje v pohode (tak akurat) ale ak stoji clovek vonku tak z vecsej dialky ho pocut dost slabo. Pod tych 250Watt by som urcite nesiel, to by hralo uz slabo.
T.
T.
Naposledy upravil/-a Toman v Št 29. Jún, 2006, 12:37, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
ono tie vykony co udavaju na vecsine repro ani z daleka nemaju tolko kolko pisu. Keby si tie repro dal na HI END koncak o vykone 250W tak o ten reprak zarucene prides...
pre porovnanie: Ja som mal v Erke Magnat 480 (4×120W, 2×240W) a nanom napojene Teslacke 20W repraky aj s bednami a to bolo pocut nadaleko a repro v poho. Dalsia vec. Na obycajnom Kenwood 4×45W (4×22W sin.) som dal 10W repro v bednicke s 5cm bassreflexom, a hralo to dost dobre Uplne to stacilo na normalne pocuvanie, ale na hukanie nehrozi. Inak odporucam ti , popozeraj po bazare, kde predavaju koncaky a repro..
pre porovnanie: Ja som mal v Erke Magnat 480 (4×120W, 2×240W) a nanom napojene Teslacke 20W repraky aj s bednami a to bolo pocut nadaleko a repro v poho. Dalsia vec. Na obycajnom Kenwood 4×45W (4×22W sin.) som dal 10W repro v bednicke s 5cm bassreflexom, a hralo to dost dobre Uplne to stacilo na normalne pocuvanie, ale na hukanie nehrozi. Inak odporucam ti , popozeraj po bazare, kde predavaju koncaky a repro..
Spoiler: ukázať
na tunigklube su povacsine kreteni ktori nemaju sajnu o akustike. Surrender ma s tymi watmi pravdu, fakt je to dooost prehnane. 50W sub budes pocut, keD nepotrebujes nikoho ohurovatnehoraznymi basmi a niesi hluchy tak by ti to malo stacit. Poctivych 200W z KVALITNeHO reproduktora (napr. aj ARN 312 od TVM) by ti uz v aute bolo schopne narobit celkom slusny bordel.
Prikon je az druhorady detail, prvorada je citlivost (toto si tuneri nikdy nepripustia)
Prikon je az druhorady detail, prvorada je citlivost (toto si tuneri nikdy nepripustia)
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Ja mam toto:
vofer (tvat NOS flase) by mal byt sin 200watt (300$) a zosik mam sin 250watt (cca 5000Sk)
Hraje to tak uplne normalne (tak ako by clovek cakal), ale ak tomu aj vyhulim a idem von z auta pocut to len slabo, na machrovanie pri prejazde zastavku MHD to urcine NESTACI!!!!. (na vnutorne ozvucenie je to OK)
Pod 200wat sinus by som v ziadnom pripade nesiel.... NEBUDES TO POCUT.
T.
vofer (tvat NOS flase) by mal byt sin 200watt (300$) a zosik mam sin 250watt (cca 5000Sk)
Hraje to tak uplne normalne (tak ako by clovek cakal), ale ak tomu aj vyhulim a idem von z auta pocut to len slabo, na machrovanie pri prejazde zastavku MHD to urcine NESTACI!!!!. (na vnutorne ozvucenie je to OK)
Pod 200wat sinus by som v ziadnom pripade nesiel.... NEBUDES TO POCUT.
T.
Naposledy upravil/-a Toman v Št 29. Jún, 2006, 12:37, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
mno ani a necudujem ze ten tvoj NOS subbwofer nieje nikde pocut. Daj to do normal bedne. Kamarat si pichol do skodovice poctivy 200W subb a ked prichadza, tak ho je pocut 3km od nas vovnutri to trase celym clovekom a nemozem na nic zaostrit. Proste sa tam neda vydrzat. A to je real 200W ale ma to maly priemer... Keby to bol disko reprak, tak tu skodovku rozklepe...
nieje 200W ako 200W. Verim tomu, ze tvoj repro by ovela lepsie hral v normal bedni a nie hentakom valci...
IMHO valec nikdy nebude hrat dobre, a otom som sa presvecil nieraz... Valec nikdy nenahradi kalsicku bednu...
vyskusaj, uvidis...
BTW mohol by si upresnit aky repro tam vlasne mas?
nieje 200W ako 200W. Verim tomu, ze tvoj repro by ovela lepsie hral v normal bedni a nie hentakom valci...
IMHO valec nikdy nebude hrat dobre, a otom som sa presvecil nieraz... Valec nikdy nenahradi kalsicku bednu...
vyskusaj, uvidis...
BTW mohol by si upresnit aky repro tam vlasne mas?
Mam moznost kupit:http://www.clarion.sk/reproduktory/srw1243/index.htm uz v doxe, za 2500 Sk covy na to?
tak ta flasa nema ani zDaleka 200W ... a navyse ten zvuk musi byt strasny
ja som na repraku (4 Ohm) ktory mam v sube nameral pri max. vykone (sinus 50Hz) 20V a teda to uz je taka supa ze mi ide utrhnut dvere a okna ... nehovorim o tom ze v izbe sa kvoli silnej masazi pluc tazko dycha. V aute je priestor este mensi takze neviem co by to robilo tam ... a reprak je obycajna Tesla (teda TVM). Takze preto si myslim ze 50W v aute by z nornmalneho reproduktora na pocuvanie stacilo. Aky je realny vykon toho subwqoofera sa da len tazko povedat.
ja som na repraku (4 Ohm) ktory mam v sube nameral pri max. vykone (sinus 50Hz) 20V a teda to uz je taka supa ze mi ide utrhnut dvere a okna ... nehovorim o tom ze v izbe sa kvoli silnej masazi pluc tazko dycha. V aute je priestor este mensi takze neviem co by to robilo tam ... a reprak je obycajna Tesla (teda TVM). Takze preto si myslim ze 50W v aute by z nornmalneho reproduktora na pocuvanie stacilo. Aky je realny vykon toho subwqoofera sa da len tazko povedat.
mno 20cm bass repro a 150W moze byt, ale nie RMS ale MAX. Vravim, skus ten repro dat do bedne nie hentaky vergel flasu (sry za vyraz) a budes pocut ten rozdiel. Ale samozrejme, kazdemu sa pacia ine basy. Mne osobne sa pacia do 50Hz tie vyssie su onicom a len dunia. Hento ti nikdy nebude hrat dobre. BTW na 150W by som skor zobral nieco vecsie a doma vyrobil bednu. Predpokladam, ze to len hnusno duni ako aj vsetky ostatne valce. :disgust: