teraz som si vsimol ze PSU nemam v popise, jedna sa o seasonic 500-550W s 80+ certifikaciou a je modularny uplne presny typ neviem ale ma zhruba nejake 4 roky
takze podla vsetkych nazorov a benchmarkov ktore som mal moznosti vidiet tak core i5 3330 - (integrovana grafika sa mi mozno zide ) a k tomu mATX maticnu s H77 chipsetom... 8GB ram (DDR3 1600Mhz bude v pohode nie?) a mATX skrinku... ono to tak ci tak ma este casu nakolko az v novembri to budem riesit grafiku uz potom vyberiem podla toho co bude najlepsie v ramci ceny/vykonu/spotreby/hlucnosti kazdopadne vdaka za pomoc pri rozhodovani
i5 3350p je fajn, no nespravíš tam takmer žiadne OC. Čiže možno kúpiš CPU, vydrží ti rok, dva a potom môžeš kúpiť nové. FX pretaktuješ a máš vystarané.
Alebo siahni rovno po Hajzwelovi a máš pokoj na dlhúúúúúúúú dobu.
Hej, vykuroval si ? Kúpi si 3570k alebo iný high end intel, či ti nebude kúriť jak sprostý Každé CPU kúri ak je OC. Aj intel, aj AMD. No na to máme predsa kvalitné chladiče.
ani 3350 ani FX6300 určite zlé nebudú
FX má výhodu taktovania
3350 má zase dobrú spotrebu a výkon aj bez OC nieje malý
ak by som hrával napr WoT bral by som i5
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
trojan4x4 napísal:Hej, vykuroval si ? Kúpi si 3570k alebo iný high end intel, či ti nebude kúriť jak sprostý Každé CPU kúri ak je OC. Aj intel, aj AMD. No na to máme predsa kvalitné chladiče.
Vidím , že si informovaný
4670K 4,5ghz kúri ovela menej ako fx6300 v základe .
Vysoké teploty sú blbou pastou
i5-3350p nemusíš ani pretaktovať v základe má vyšší výkon ako fx6300 a postačí aj lacná doska
Ano ? Pri momentálnom OC mám v speedFane ( pri hraní hier ) do 55°C ( 4.7Ghz ). Fakt má Hajzwel tak nízke teploty ? Tá LEPENKA pod IHS potom super odvádza teplo
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander