Znamy mi poslal problem
Kupil si Infra port 2.0. Hlavne pre komunikaciu s mobilnym telefonom. Komuniacia sa vsak neda uskutocnit. Mobil je v poriadku.
Je potrebny nejaky komunikacny softwer, nestaci len instalacia?
Vdaka za pomoc.
Infra port 2.0 - instalacia
ide o 2softy.
1somf infra-pc
2soft mobil-infra
ja som napriklad ku sagemu dostal CD, ktore sluzi na kopirovani z pc do mobilu a naopak a plno inych volovin, ktore nikdy nepouzijem.
ide este o to aky je to mobil 8)
1somf infra-pc
2soft mobil-infra
ja som napriklad ku sagemu dostal CD, ktore sluzi na kopirovani z pc do mobilu a naopak a plno inych volovin, ktore nikdy nepouzijem.
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
Ma USB kartu Hi-Speed USB 2.0 PCI host Controller Card (DM-8007) apjongy napísal:ide o 2softy.
1somf infra-pc
2soft mobil-infra
infracerveny adapter USB to IrDA adapter od firmy Sigmatel.Windows 98 SE USB port najde aj nainstaluje.Problem je s IrDA portom,ktory Windows
nenajde.Skusal som nainstalovat aj s pribalenym softom.Vsetko prebehlo bez problemov ale Windows nedetekuje nic.Neobjavi sa ani ikona v Ovladaci panela ani nekomunikuje s mob.telefonom Sony Ericsson T300.Sprava sa ako keby nebolpripojeny IrDA adapter.
vyskusaj na inom pc, ak ani tak nepojde, tak problem bude v IRDA.
alebo skus na internete najs novsie ovladace pre IRDA :roll:
ak to nepojde ani teras, tak ja uz neviem
BTW: ten telefon my pred dvoma tyzdnami ukradli
alebo skus na internete najs novsie ovladace pre IRDA :roll:
ak to nepojde ani teras, tak ja uz neviem
BTW: ten telefon my pred dvoma tyzdnami ukradli
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
Re: hm
ale iba taky co sa pripaja na dosku priamo na tie pini co su tam na neho,..usb sa nemusi,..mne xpcka nasli hned usb co som mal poicany,..ale vratil som a vyrobil som si ten co sa pripaja na dosku a slape okandynko napísal:IRDA treba aktivovat cez BIOS.
MB: DFI LanParty NF2Ultra/B| CPU:AMD 2000+(@2288MHz 183x12.5,1.7V) | RAM:PQI DDR333 512MB CL 2 (2.8V)|GPU:MSI Radeon 9800Pro 128MB|HDD:SATA-160GB samsung|MONITOR:iiyama LCD 15.1"|
VODNIK-CPU,GPU,Chipset
VODNIK-CPU,GPU,Chipset
Re: hm
ale on ma pci kartu s usb2.0,..a kartu mu najde,..a v biose mozes mozes menit len onboard zariadenia,ci nie?andynko napísal:Ano aj, ale zavisi od dosky ... niektore starsie dosky toto nevedia a ked sa doplni nejaky USB zvlast treba aktivovad mod na IRDA.[/i][/b]
MB: DFI LanParty NF2Ultra/B| CPU:AMD 2000+(@2288MHz 183x12.5,1.7V) | RAM:PQI DDR333 512MB CL 2 (2.8V)|GPU:MSI Radeon 9800Pro 128MB|HDD:SATA-160GB samsung|MONITOR:iiyama LCD 15.1"|
VODNIK-CPU,GPU,Chipset
VODNIK-CPU,GPU,Chipset