Tak opat sa idem snazit nieco poskladat, uvidime ci sa to teraz podari dokoncit ci nie , lebo vacsinou nic nedokoncim a stihnem to predat

Po dlhych rokoch som opustil vodnika ( aspon nateraz, uvidime co v buducnosti ) , takze tentokrat sa bude skladat na vzduchu

Tiez pre mna novinka je ina farebna kombinacia , nie nesklada sa BLACK & RED , ale kedze som kupil modru dosku, ide sa skladat do modra . Modre PC som este nemal ...
Co sa tyka hardweru, bude to nieco taketo :
MB: ASUS P8Z68-V/GEN3
CPU: i3 2100
RAM: 2x4GB Kingston HyperX
VGA: ???
SSD: Corsair 120GB
PSU: HX 650W
CASE: ???
Toto je zatial momentalny hardware , CPU sa casom vymeni , musim kupit este nejaku VGA, nic silne to ale nebude, hry uz skoro vobec nehram

a este nie som rozhodnuty do akej CASE to vlastne pojde ... Jednoznacne to bude nieco odhlucnene , takze s najvacsou pravdepodobnostou to bude asi cierna R4 s oknom ( pripadne NANOXIA ) ... Okno sice prepusti asi nejaky ten dB naviac oproti bocnici bez okna, ale rad sa divam do vnutra PC , takze okno musi byt
Cely PC bude ladeny do ticha , takze velky chladic na CPU , velky chladic na VGA ... V plane je dat dopredu skrinky 2x140mm na malych otackach a vzadu 140mm na malych otackach ... Rad by som aj skrinku vytlmil, takze urcite sa bude lepit odhlucnovacia pena , asi phobya 5mm ...
Samozrejmostou su komplet Bitfenix modre oflexovane predlzovacky ...
Nic ma uz take nenapada , takze potom uz len neskor nejakeo to foto ...