Mam problem s gamepadom Logitech F710. Problem je vsak isto SW. Pred reinstalaciou siel v pohode, iba stacilo nainstalovat SW od Logitechu... PO reinstalovani vsak gamepad vobec nenaslo... skusil som reconnect utility, naslo v pohode, ale soft nedetekoval gamepad vobec...
tak som zacal hladat na nete, a nasiel navod kde to robi F710 mnohym ludom, ze pod win7 x64bit nejde./flip je ze pred reinstalom vsetko slo/.. trebalo stiahnut ovladace na xbox ovladac zo stranok microsoftu /wtf?/, a na moje pocudovanie, ked som v spravcovi pri otazniku na F710 dal pouzit ovladace Microsoft Controller ...., uz to islo. PO restarte PC gamepad vobec nevidim ani v spravcovi, ani ho nic netedekuje.
Kde je problem? Vie niekto? thanks
EDIT: Tak som gamepad odskusal na viacerych PC, a aj ked pred casom bola aspon aka odozva, zistil som, ze hlavny problem je v tom, ze PC uz vobec nenajde nanoprijimac...
Nedavno som vsak reklamoval mysku Logitech M185 s nano prijimacom, a problem bol ten isty - nano prijimac prestal fungovat....
Mal aj niekto z Vas problem s hocijakym Logitech zariadenim s nanoprijimacom, ze prestal ist? Toto je uz druhy kus s nanoprijimacom za dva mesiace, co nejde... Mi to pride ako systemova chyba? Ci len nahoda?
Gamepad Logitech F710 - vseobecny problem s nano prijimacmi?
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: Gamepad Logitech F710 - vseobecny problem s nano prijima
Tento istý gamepad mi tiež blbol, resp. blbne.
V prvom rade bol problém so spojením s nanoprijímačom, hocikedy počas hrania proste na pár sekúnd stratil signál.
Nepomohlo ani nahodiť nanoprijímač do predného panelu skrinky. Teraz ak chcem mať bezproblémovú konektivitu, tak jedine cez ten pribalený predlžovák a dotiahnuť to vyslovene ku gamepadu na 30 cm. Luxus.
Tiež sa mi stáva, že pri pripojení mi systém vypíše, že sa zariadenie nenašlo. Vtedy štartnem ten soft čo k tomu Logitech dáva /Logitech Gaming Software ak sa nemýlim/, na gamepade prepnem ten prepínač najprv do polohy X, na čo ma soft upozorní, že ho mám dať do D a po prepnutí už ho rozozná a ide to potom bez problémov.
Ale má to ďaleko od toho čo by človek od toho čakal. Podľa mňa skôr všeobecný problém produktu, než že by si trafil zlý kus.
U mňa btw. tiež W7 4bit.
V prvom rade bol problém so spojením s nanoprijímačom, hocikedy počas hrania proste na pár sekúnd stratil signál.
Nepomohlo ani nahodiť nanoprijímač do predného panelu skrinky. Teraz ak chcem mať bezproblémovú konektivitu, tak jedine cez ten pribalený predlžovák a dotiahnuť to vyslovene ku gamepadu na 30 cm. Luxus.
Tiež sa mi stáva, že pri pripojení mi systém vypíše, že sa zariadenie nenašlo. Vtedy štartnem ten soft čo k tomu Logitech dáva /Logitech Gaming Software ak sa nemýlim/, na gamepade prepnem ten prepínač najprv do polohy X, na čo ma soft upozorní, že ho mám dať do D a po prepnutí už ho rozozná a ide to potom bez problémov.
Ale má to ďaleko od toho čo by človek od toho čakal. Podľa mňa skôr všeobecný problém produktu, než že by si trafil zlý kus.
U mňa btw. tiež W7 4bit.
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Gamepad Logitech F710 - vseobecny problem s nano prijima
Mne sa s tym F1 2012 hrala paradne... nebol problem...
POtom som nehral dost dlho, teraz som kupil volant, a ked som skusal gamepad, vobec PC nedetekuje ani len vlozenie nano prijimaca, cize ten sa tvari ze je mrtvy... skusal som na roznych PC... Reklamujem, len ma to kus hneva
POtom som nehral dost dlho, teraz som kupil volant, a ked som skusal gamepad, vobec PC nedetekuje ani len vlozenie nano prijimaca, cize ten sa tvari ze je mrtvy... skusal som na roznych PC... Reklamujem, len ma to kus hneva
Spoiler: ukázať