aj toto je celkom zaujmavý phone: BLACKBERRY Z10
odporucam ti na youtube smartmania.cz maju tam super recky na telefony http://www.youtube.com/user/smartmaniaCZ
To musíš chytiť do ruky, recenzia ťa nijak k tomu telefónu/systému nedotlačí. Treba si skúsiť tú rýchlosť, reakcie a celkovo... ja som sa WP7 obával, lebo každý na to len nadával, ale... Ak sa chce niekto vyťahovať aký android má, nech sa vyťahuje... WP's sú hlavne pre ľudí, ktorí ten operačný systém aj budú využívať, a to najmä mailovú komunikáciu a iné "office" vecičky
hry samozrejme tiež, len problém je ten, že je ich spoplatnených viac ako by sa zdalo byť normálne
fon s W8P ako sluzobny, na pracu. Fajn, ale ked chces aj nieco viac, tak Android. Ja osobne tiez poskulujem po nejakej Lumii ale len kvoli vyskusaniu, bohuzial pozeral som daco mensie ale zas to ma len 512MB RAM, tak som sa na to vykaslal zatial.
Cpu intel core i7-3770 MB MSI Z77-G45 Thunderbolt GFX MSI gtx 660 OC RAM 16 Gb Corsair Black Vengeance CPU cooler Corsair H100i Case NZXT Phantom 630 SSD Kingston HyperX 120Gb HDD WD Caviar Black 1Tb + WD Caviar Green 2Tb PSU Enermax 650W Gold Predstavivosť je dôležitejšia než vedomosti. Vedomosti sú obmedzené, predstavivosť však obopína zemeguľu.
Albert Einstein
ta G2 vyzera dost dobre-super recka na smartmania.cz
pockal by som si na 32Gb verziu,vybavou dost naslapany ale stale je to LG,a za sumu 600€ v 32Gb verzii by som zvolil Nokiu 1020 s ultra fotakom,no skoda ze nedokaze video v 60fps ako LG G2
mozno to softverovou aktualizaciou neskor ponuknu