smartfon,velky displej,co najvacsia vydrz 200€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

smartfon,velky displej,co najvacsia vydrz 200€

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

matka potrebuje velky displej..bude na tom len telefonovat :facepalm:
vopred vdaka za radu
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Ut 24. Sep, 2013, 15:44, upravené celkom 2 krát.
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: hlupy telefon s co najvacsim displejom do 300€

Príspevok od používateľa faugusztin »

Take nieco neexistuje. Ak odstranis Blackberry, iOS, Android a Windows Phone, tak ti ostanu telefony starej konstrukcie s pidi-displemi s rozlisenim 128x128 a podobne, plus Symbianove telefony.

Teda prakticky asi http://www.alza.sk/nokia-500-white-silver-d281032.htm je to najlepsie/najvacsie co zozenies, ak vylucis smartphone.
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Re: hlupy telefon s co najvacsim displejom do 200€

ok,zmenim nazov temy
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Re: smartfon,velky displej,co najvacsia vydrz 200€

Príspevok od používateľa HellAngel »

doporucujem ist do obchodu nech si odskusa ovladanie, aby ti ho neotrepala o hlavu.
Inac ohladne displeju, o co jej presnejsie ide o velky displej aby videla co najviac, alebo aby to mala co najvacsie pismenka. Lebo toho sa nedocka na tychto telefonoch.
a
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

skusala galaxy s3 mini a pacil sa jej..len sa bojim ze jej to viac ako 2 dni nevydrzi..(wifi,net,3G a blbiny vypnem)
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Príspevok od používateľa Jednoduska »

huawei honor ma/mal najsilnejsiu baterku vo svojej triede.

Ja som ten mobil doslova rozbil (my bad) kedze mi pravidelne blbol ale to mohla byt vada jedneho modelu, baterka drzala fakt slusne.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
scarinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa scarinko »

Jednoznacne Huawei Honor 1, displej mal 4" co by mamke mohlo stacit a na baterku bol kral. Mamm HH2 a ked s nim len telefonujem tak vydrzi 2-3 dni. HH1 by mal este dlhsie vydrzat.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

ja som z honoru presiel na lumiu 620, vydrz baterie sa neda porovnat (je pravda ze ja som aktivny uzivatel Wifi dat aj GPSka ale aj tak). nevydrzi extra vela a pre osobu vyssieho veku podla mna w8 nie je vhodny, menu je uplne ine ako na mobiloch a vieme ako si ludia neradi zvykaju na nove.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

som za WP - 520. Vieš si nastaviť veľkosť písmen tak isto ako vysoký kontrast :) A ovládanie je easy, dáš jej dopredu len dlaždice ktoré bude potrebovať a máš najjednoduchšiu vec na svete :D (da sa to používať aj ako dotykový aligátor :D )
warrior606
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55

Príspevok od používateľa warrior606 »

Jednoduska napísal:ja som z honoru presiel na lumiu 620, vydrz baterie sa neda porovnat (je pravda ze ja som aktivny uzivatel Wifi dat aj GPSka ale aj tak). nevydrzi extra vela a pre osobu vyssieho veku podla mna w8 nie je vhodny, menu je uplne ine ako na mobiloch a vieme ako si ludia neradi zvykaju na nove.

Praveze w8 je ovela vhodnejsi pre osoby vysieho veku kvoli jednoduchosti. Pri normalnom pouzivani telefonu starsimi osobami je aj vydrz baterie ovela vysia ako pri inych os pretoze tam nepotrebuju kopec blbych aplikacii bez ktorych nevedia mlady zit :) . Mne baterka na mojej Lumii 800 vydrzi minimalne 3 dni
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Re: hlupy telefon s co najvacsim displejom do 300€

faugusztin napísal:Take nieco neexistuje. Ak odstranis Blackberry, iOS, Android a Windows Phone, tak ti ostanu telefony starej konstrukcie s pidi-displemi s rozlisenim 128x128 a podobne, plus Symbianove telefony.

Teda prakticky asi http://www.alza.sk/nokia-500-white-silver-d281032.htm je to najlepsie/najvacsie co zozenies, ak vylucis smartphone.
mozno taketo nieco http://mobilenet.cz/clanky/nokia-v-rijn ... alem-13246
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Ja nevravim ze je telefon zlozity, je to naozaj easy a velke dlazdice pomahaju, ale stale, je to uplne ine menu (hovorime o W8) ako bolo na doterajsich systemoch preto iba vravim ze niekto si nerad zvyka :). ale ked s tym problem nema tak nech sa paci. staci jej zapnut battery saver mode, v pozadi nic nepojde a mozno aj ta baterka vydrzi. Ale subjektivne, honor vydrzal omnoho dlhsie, ide uz len o kapacitu baterie cisla neklamu (ale zaroven by som sa k honoru nevratil urcite). :).

sry za dlhy text :).

Návrat na "Nákupná poradňa"