Breaking Bad aka. Perníkový táta
Re: Breaking Bad aka. Perníkový táta
velmi dobre rozobraty prvy diel a mozne teorie ako to bude pokracovat (SourceFedNERD inac super kanal, a na toto asi budu robit kazdy tyzden komentar)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak toto bude masaker!!! ako mozu skoncit 5tou seriou,taky bomba serial (( ach!
to je dobre ze koncia, nie zbytocne natahovanie ako to robi vacsina serialov (lost napriklad). aj ked jasne ze by som chcel viac
-
- Pokročilý používateľ
tak ano, musim uznat,ze jednotlive diely tohto serialu su tak akurat "nacrtnu a vykreslia cast deja, vzdy sa nieco v casti udeje a neni to len hlucha cast a pod"... ale zas je to bomba serial, aj celkovo z toho psychologickeho hladiska ako sa vyvijaju postavy atd.no proste u mna zatial TOP
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ten serial mal podla mna aj svoje hluche miesta. Je to vec nazoru, ako vzdy a vsetko. Osobne ho povazujem za jeden z tych lepsich, ale TOP pre mna nieje. Myslim si, ze je najvyssi cas, aby to ukoncili
-
- Pokročilý používateľ
vacsina serialov je dost povrchna, toto ma aspon pre mna,resp ja to tak vnimam ,ze to ma aj nieco viac v sebe
“Amazing series. Amazing episode last night. Talk about a gut punch. Walter White is a bigger monster than anyone in Westeros. (I need to do something about that).”
George R.R. Martin, author of the "A Song of Ice and Fire" series,
on his blog Monday morning after watching 5x14, “Ozymandias”
on his blog Monday morning after watching 5x14, “Ozymandias”
// inac ten nedelny diel: http://i.imgur.com/mFMVXTE.png
neviem ci som nieco take videl... hovori to za vsetko - a to tam je 20k hlasov
inac odporucam stranku http://heisenbergchronicles.tumblr.com/ - asi najlepsia breaking bad stranka - objavite plno veci co si clovek pri prvom pozreti ani nevsimne
-
- Pokročilý používateľ
Brutalna cast!! Sanka mi po zem padla:) bomba..a ten zaver!!!
- thundabird
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Máj, 2008, 02:01
Sam som zvedavy, ako nasukali cele vyvrcholenie do tej poslednej casti. Vela otvorenych otazok a malo casu Hoci finale bude mat o par minut viac ako standardna cast...Verim, ze tvorcovia pripravili paradny koniec. Na roznych weboch sa vedu diskusie o tom, ako sa to skonci, scenare od uplne nerealnych az po take, kde sa vsetko analyzuje, pozeraju sa naspat stare casti ci tam nie su nejake skryte odkazy apod. Tak ci tak si to pozriem cele este raz. Posledna seria je viacmenej taky dojazd, aj ked sakramentsky dobry Viac napatia a akcie bolo v castiach s Gusom, ten bol genialny.
MB MSI Tomahawk MAX CPU Ryzen 5 3600 + Gelid Phantom RAM 2x8 GB Patriot Viper Steel 3600 MHz VGA EVGA Geforce GTX 1060 3GB SSD A-data XPG SX8200 pro 512 GB HDD WD Black 2TB PSU Corsair RM650x 2018 Case Fractal Define C NTB1 HP EliteBook 830 G6 NTB2 Lenovo Thinkpad T450
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
poslednych par minut v poslednej casti isli strasne zimomriavky po tele... heisenberg je pan herec
-
- Pokročilý používateľ
veru zahral to ako phan:)) velmi dobry serial!
ja by som hodnotil 9/10.... a ten 1 bod dole zato,ze to musi uz skoncit
ja by som hodnotil 9/10.... a ten 1 bod dole zato,ze to musi uz skoncit
- hulo92
- Pokročilý používateľ
SPOILER: inac jak to vy pisete o tych koncoch, to si myslite ze bude tolko alternativ? co urobi s tym gulometom? najviac pravdepodobne tych co mu zobrali love alebo nejako sa nejako este pred tym spoji s Jessem a pojdu na to spolu, inac si to nejako neviem predstavit
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
vsak ten gulomet kupoval uz v predoslej serii, to podla lne mna nastrihli ako namotavku
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ne ne, gulomet bol v prvej casti piatej serie, mozno si si to pomylil kedze to bolo seknute. no a zaber s gulometom bol presne taky ako vyzera teraz, cize vlasy a zarasteny