Samsung Galaxy S Advance- sam sa vipne a zapne
Samsung Galaxy S Advance- sam sa vipne a zapne
Ahojte. Veľmi by som potreboval poradiť. Kúpil som poživaný Samsung Galaxy S Advance a keď do neho vložím simku tak sa raz za čas vipne a znova sam zapne. A aj keď ho chcem vipnúť tak sam sám zapne. A predajca tvrdí že mu toto nerobil. Poraďte mi čo mám robiť. Potrebujem rýchlu odpoveď.
Re: Samsung Galaxy S Advance- sam sa vipne a zapne
Haloooo ludia netreba si tento príspevok len pozriet ale treba aj pomôcť. Načo je tu toto forum?!
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Registroval sa djwewer, tak teraz vsetci povinne citat jeho temu a reagovat. Skus ho dat do tovarnych nataveni.
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
Ak nepomôže továrne nastavenie tak choď do recovery modu a daj wipe data/factory reset a keď to už dáš tak daj aj wipe cache partition a keď to bude robiť aj potom tak by som sa začal báť.
Už som to skúsil a nepomohlo to. Ja si myslim že to je v SIM karte. Ja mám O2 a on používal T-mobile.
skus tam nejaku inu verziu androidu nahrat....
Keby to je operátorom tak sa nevypína len by napísalo niečo ako "nepodporovaná sim ". Ale veď skús teda kartu od Tmobile ale podľa mňa to neprestane. Ak máš root a cwm tak skús nahrať inú rom ako radil miroh. Ak nemáš tak sprav root a cwm-návodov je dosť (ak je v záruke tak nie!). Ak nepomôže ani to tak už nieje chyba v SW ale v HW. Len medzi rečou, kupoval si to na dobierku?