chlapi, nemate zaruceny osobne vyskusany tip na notebook ktory by dokazal utiahnut dva externe monitory ? Aspon 24" 1920x1200, digitalne rozhrania teda DVI/Displayport. V najhorsom aj HDMI.
Ziadne specialne poziadavky na masinu sa nekladu, procesor Intel v principe barsjaky (predpokladam ze taketo čudo nebude mat Celeron - AMDcko by sme tam videli neradi), RAMky 8GB alebo viac (co splna kazdy dnesny notebook), disk hociaky lebo ajtak tam pojdu SSDcka. Snad by sa hodilo aby to malo SATA3 teda 6Gbit (vela notebookov je len 3Gbit) ale toto zdaleka nie je dolezite plus by sme radi videli USB3.0. Grafika je nepodstatna, nebude to na hranie = kludne integrovana v procesore.
Ostatne veci vratane znacky a vydrze na bateriu nie su dolezite, cena nejaka bezna rozumna, kludne 600.
Ja mam hyperthreadovanu I5ku ktora samotna toto dokaze, ale notebook (cipset?) to nevie. Pripojim nieco do Displayportu, externe VGA zhasne.
Dopredku diky !
notebook s dvomi externymi monitormi
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
notebook s dvomi externymi monitormi
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: notebook s dvomi externymi monitormi
Ja mam dell latitude 6420 s dockinou a bezi na tom v poho 2x22" (1920-1080), je tam i5 tusim sandy, 4GB ram, hot-swap dvd rom, kde mozes dat dalsiu baterku, alebo ramcek s diskom + kvalitna konstrukcia. Ale do 600e zozenies len jazdene.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
dva monitory + monitor notebooku naraz bežať nemôžu... tak nekecaj 
Mám hp 4530 a minulý week som mal dva monitory naraz, dell 2407wfp a del u2412m. Bežalo to v pohode ...

Mám hp 4530 a minulý week som mal dva monitory naraz, dell 2407wfp a del u2412m. Bežalo to v pohode ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ano, mam asi halucinacie http://imageshack.us/a/img199/539/t3n5.jpgmArtinko5MB napísal:dva monitory + monitor notebooku naraz bežať nemôžu... tak nekecaj
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
presne tak to potrebujem aj ja, dva externe monitory PLUS interny LCD teda tri kusy dohromady.
Ja som neuspel na HP 6470b co by malo byt novsie ako 4530, procesor i5/3320M ktory dokaze : http://ark.intel.com/products/64896
# of Displays Supported ‡ 3
bios najnovsi, ovladace najnovsie (od HP aj od Intelu na grafiku, ziadny rozdiel), vsetko najnovsie. Analogovy externy ide v pohode, Displayport externy ide v pohode, ale obidva naraz nejdu. Zrejme je to tym analogom, predpokladam ze v tom cipe su zaonďané len digitalne veci a analog HPcko nejako dorobilo na vlastnu past. Preto som sa pytal na overene informacie a dakujem za ne.
Chalani, vy mate zapojene tie externe monitory len cez digitalne vystupy, ze ? Cize dvi/displayport/hdmi ?
Ja som neuspel na HP 6470b co by malo byt novsie ako 4530, procesor i5/3320M ktory dokaze : http://ark.intel.com/products/64896
# of Displays Supported ‡ 3
bios najnovsi, ovladace najnovsie (od HP aj od Intelu na grafiku, ziadny rozdiel), vsetko najnovsie. Analogovy externy ide v pohode, Displayport externy ide v pohode, ale obidva naraz nejdu. Zrejme je to tym analogom, predpokladam ze v tom cipe su zaonďané len digitalne veci a analog HPcko nejako dorobilo na vlastnu past. Preto som sa pytal na overene informacie a dakujem za ne.
Chalani, vy mate zapojene tie externe monitory len cez digitalne vystupy, ze ? Cize dvi/displayport/hdmi ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ja 2 x DVI do docking station. Ak tomu spravne rozumiem, tak Nvidia taha monitory a GPU v Intel CPU notebookovu obrazovku http://imageshack.us/a/img18/3952/dqep.jpg
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ja som to mal cez VGA a hdmi naraz. Notebookovy monitor som neskúšal zapnúť, pretože som to mal ako multimediál doma.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto