Zdravim.
Mam problem - pri spusteni PC mi nenabootuje do windowsu ale vypise :
EPI Shell version 2.31[4.653]
Current running mode 1.1.2
map: Cannot find required map name.
Press ESC in 5 seconds to skip startup.nsh. any other key to continue
... vypinam/zapinam PC mozem robit co chcem.Akonahle restartujem PC pomocou CTRL+ALT+DEL windows normalne nabootuje a ak vypnem PC a znova ho zapnem tak to zase robi.Ak PC zapnem , v pravo dole mi "ukazuje" A2 , no trva to o nieco dlhsie ako obvykle(kym sa problem nevyskytoval).Problem sa zacal vyskytovat asi ked som zvysil BCLK na 104.2MHZ a PC pri starte zamrzol.V stredu som flashoval bios na novsiu verziu (z 2.9 na 2.11).
Nejake napady ???
Problem s MB - surne!
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Problem s MB - surne!
http://www.techpowerup.com/forums/showt ... 282&page=2 túto to riešili pravdepodobne doska šla na reklamačku ak som správne s mojou polámanou angličtinou pochopil takže vieš kde hľadať chybu skúsil si reset cmos ?
Spoiler: ukázať
Re: Problem s MB - surne!
Este som zistil , ze pri prvom zapnuti nenajde HDD az ked dam CTRL+ALT+DEL.Reset cmos som skusal a nepomohlo.Skusim flashnut bios a ked to nepomoze asi pojde na RMA.
// problem vyrieseny - flashol som povodny bios , preradil HDD do ineho sata portu , nastavil BCLK na 103.5
// problem vyrieseny - flashol som povodny bios , preradil HDD do ineho sata portu , nastavil BCLK na 103.5