HP Probook 4540s - vypnutie automatickej rotácie obrazovky.
HP Probook 4540s - vypnutie automatickej rotácie obrazovky.
Dobrý deň. Zakúpil som si notebook HP Probook 4540s. Mám však problém s vypnutím automatickej rotácie obrazovky. Pokúšal som sa o vypnutie cez Intel Graphics a aj cez register vo windowse. Ale nepomohlo nič. V nastaveniach obrazovky je kolonka automatická rotácia nezaškrtnutá. Na nete som našiel na zahraničných stránkach užívatelov čo mali rovnaký problém s HP Probookmi konkrétne aj s touto 4540s. Tak neviem či ide o vadný kus alebo sa to dá nejak odstránit. Za akúkolvek pomoc vopred dakujem.
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: HP Probook 4540s - vypnutie automatickej rotácie obrazov
A ako sa problém prejavuje ?
Kým nepoužívaš klávesové skratky na pretočenie obrazu , tak by si mal mať všetko ako má byť .
4540s má gyroskop ? Ak hej , odinštaluj ho
Kým nepoužívaš klávesové skratky na pretočenie obrazu , tak by si mal mať všetko ako má byť .
4540s má gyroskop ? Ak hej , odinštaluj ho
Spoiler: ukázať
Áno má gyroskop.Vlastne by mi bola celá rotácia automatická ukradnutá ale ho chcem dať na moj cooler master a tam obrazovku automaticky otočí lebo je viac zvisle. dík za radu. skúsim to.
takže predsa len asi nemá klasický gyroskop. aspon nikde nie je o nom zmienka. asi má len nejaké otáčanie obrazovky ale to by malo byť volitelné. automaticky alebo cez klavesové skratky. no mne to funguje vždy automaticky aj ked zvolím vypnutie automat. otáčania. zmienku o gyroskope som nenašiel.. mám win 8 na tom.
Tak čo napadá niekoho ešte nejaké iné riešenie?
reinštaluj jeho driver, vola sa to Simple orientation device.
.
Kde si ho stiahnem? Hladám zatial nič.
dal som aktualizovať a aj zakázať simple device senzor a nič. žiadna zmena. pri aktualizácii vypísalo že mám aktuálnu verziu. ked som dal zakázať zas žiadna zmena. mám to uplne odinštalovať a hotovo?