Nieco, co umozni prenasat analogove poznamky na projektor

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Nieco, co umozni prenasat analogove poznamky na projektor

Príspevok od používateľa zoom »

Zdar, potreboval by som vymysliet a zakupit nejake zariadenie ci sadu zariadeni, ktore by sa pouzivali nasledovne:

Mame mensiu miestnost pre par ludi, kde je aj projektor s platnom a k stolu su vyvedene HDMI kable (pripadne sa mozu spravit akekolvek ine). Premietat obraz z notebooku nie je problem. Teraz nadisiel krok 2, ktory potrebujem vymysliet. Clovek nieco napise a nakresli rukou na papier (poznamky, rychle sketche) a mna by zaujimalo, ako to dostat na platno cez projektor - idealne real-time pocas kreslenia.
Hard-mode: Musi sa kreslit obycajnym perom/ceruzkou na bezny kancelarsky papier.
Easy-mode: Mohlo by sa dajme tomu vyuzit aj digitalne zariadenie (tj. kreslenie priamo na tablet, atd).

Hard-mode: Toto som zatial nijako nevymyslel a dlhym pozeranim na rozne produkty po nete som na nic neprisiel. Napadol ma nejaky Wacom tablet, na ktorom by bola pripevnena A4 a na nu bu sa pisalo, pricom tablet by zaznamenaval tlak pera. Do projektora by sa to zrejme muselo preniest cez notebook, ale tablety pracuju s vlastnymi perami, takze neviem, ci by to fungovalo.

Easy-mode: Napadol ma Galaxy Note 10.1 2014 edition s Wacom dotykovou vrstvou a displejom 2560×1600, ktory by mohol byt pripojeny rovno cez HDMI, pripadne by sa to este spojazdnilo nejako bezdrotovo.

Cenovo by to malo byt radovo v stovkach eur. Ma niekto nejake skusenosti ci ine napady?
scarinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00

Re: Nieco, co umozni prenasat analogove poznamky na projekto

Príspevok od používateľa scarinko »

co vizualizer?
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa zoom »

Vizualizer, meotar a podobne srandy nevyhovuju, lebo je to velke zariadenie a motat sa s tym po stole je k nicomu. To uz by som radsej volil kreslenie po tablete, ak by sa to spojazdnilo (asi vyskusam najprv s mojim). Pokial by sa vsak naslo riesenie na prenos normalneho pera a papiera (napr. spominanym Wacom tabletom pod papierom), to by bolo najlepsie.
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

zaves si nad papier webkameru s HD rozlisenim :-)
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB

Návrat na "Nákupná poradňa"