Battlefield 4
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Re: Battlefield 4
Trojan ty sa premenuj na Trolol lebo tie tvoje perly co tu davas su moc
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Zopar tych novinaskych ci developerskych videii z BF4 som pozeral celkom detailne a je jasne vidno ze tato BETA je starsi a horsi build s obmedzeniami. Nech uz bude finalny release akykolvek, urcite bude sprevadzany aj "day one" patchom, takze nech je napalene cokolvek, origin to updatne hned po instalaci.
Hra ako taka mi pride skor ako to posledne MOH v BF mape, pomale tempo a tazkopadne mlandranie sa s pechotou. Domination je vdaka tomu oproti CQC v BF3 tahova strategia. No a k tej optimalizacii - pri BF3 som presiel z AMD na intel, dufam ze teraz to nebude naopak, lebo na styroch jadrach to zatial ide ako BF3 na dvoch...
Hra ako taka mi pride skor ako to posledne MOH v BF mape, pomale tempo a tazkopadne mlandranie sa s pechotou. Domination je vdaka tomu oproti CQC v BF3 tahova strategia. No a k tej optimalizacii - pri BF3 som presiel z AMD na intel, dufam ze teraz to nebude naopak, lebo na styroch jadrach to zatial ide ako BF3 na dvoch...
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
ty sa premenuj na čo chceš ty, do môjho nicku ťa ničMonsterMX napísal:Trojan ty sa premenuj na Trolol lebo tie tvoje perly co tu davas su moc
Mani - no comment Zvykli sme si
Spoiler: ukázať
- trojan4x4
- Používateľ
Mne to pre istotu pri spustení hodí hlášku, a kašlem na to
mne pride kustik divne dat ludom "testovat" hru z chybami na ktore mozu sami prijst .. ale to by to museli po sebe zapnut .. ani to naklepu a hodia medzi ludi ... a vsak kto by po sebe hral tay balicek bugov inak by zistili sami, ze ked je tipek v queue tak tam bude do sudneho dna aj ked je na serveri miesto ... staci mi pocut na TS-ku jak to testuju kolegovci a som sa len utvrdil v tom ze to nema cenu tahat a znovu instalovat BF3 ktora ako v den vidania tak aj dnes neni schopna fungovat normalne toboz BF4 to nakupia take iste ovce ako tie co kupuju COD .. a preco ovce .. no lebo ked si uz mozu toto dovolit vypustit a ukazat ake to je dodrbane a clovek ma moznost vidiet odskusat ... tak stejne toho predaju tony takze je jedno ake je to zle ludia to pokupia ..
Ale no tak, az tak hrozne to nieje. Treba si uvedomiť ze tato BETA nie je pre nas hracov, ale pre developerov. Skor nez engine, alebo hratelnost im treba otestovat stabilitu a chod serverov pri zatazi.
ARMA 3 dopadla vsetci vieme ako a stale si ju su ochotní kupit, nazvyme ich radsej miernejsie "ovecky" a spokojne ju hraju. V kazdom pripade plati "Haters gonna hate, players gonna play"
ARMA 3 dopadla vsetci vieme ako a stale si ju su ochotní kupit, nazvyme ich radsej miernejsie "ovecky" a spokojne ju hraju. V kazdom pripade plati "Haters gonna hate, players gonna play"
Samozrejme, ze to nie je take hrozne. Ja som to vcera vecer hral 4x (s prestavkami) a nemal som ziaden problem s mysou, prihlasovanim ani nicim podobnym. Graficke naroky su momentalne krvave, na mojej 770tke to ide na ultra od 40 - 70fps, sem tam maly drop pri nejakej vecsej udalosti, hlavne ohen. To vsetko doladia, hlavne si treba uvedomit, ze na to este nie su poriadne ovladace, cize vela na tom spravi aj nVidia / Amd. Ked som hraval Betu BF3, bolo to subjektivne horsie. Mal som to na GTX480 a sem tam sa rozpadla textura, sem tam zelena ciara cez obrazovku z hrany objektu a tak podobne. Toto je na tom omnoho lepsie.
Proste dalo sa schuti zahrat, na betu je to fajn, zbytok doladia hlavne drivery a optimalizacia. A tiez si nemyslim ze vypustili posledny graficky build, teraz len testuju servery na niecom stabilnom. S BF3 to bolo uplne rovnako a na Launch sa dalo celkom normalne hrat.
(ak niekto nechcel len hladat chybicky a vychvalovat sa nimi na fore, a "drukovat" si s rovnako orientovanymi jedincami)
Proste dalo sa schuti zahrat, na betu je to fajn, zbytok doladia hlavne drivery a optimalizacia. A tiez si nemyslim ze vypustili posledny graficky build, teraz len testuju servery na niecom stabilnom. S BF3 to bolo uplne rovnako a na Launch sa dalo celkom normalne hrat.
(ak niekto nechcel len hladat chybicky a vychvalovat sa nimi na fore, a "drukovat" si s rovnako orientovanymi jedincami)
Kvoli nizkym fpskam nemam toho vela nahrate...ale vela bugov som tam nevidel. Akurat tie vozdila sa velmi cudne chovaju. Pockam si ci tie fpska v bete opravia, ak nie tak si to urcite nepredobjednam.
On ti len radil lebo prispevky ktore ty postujes su totalny bullshit. No comment ? Nepaci sa ti ked ta privediem na mieru ? Urobis lepsie ked tu radsej nic pisat nebudes, zbytocne tu zavadzas, nikto nieje zvedavy na tvoje perlicky ktorymi len ukazujes aky si ubohy.. Ides sa ozyvat do topicu BF4 a pri tom si ani betu tej hry nespustil, tak sa toho radsej zdrz.trojan4x4 napísal:ty sa premenuj na čo chceš ty, do môjho nicku ťa ničMonsterMX napísal:Trojan ty sa premenuj na Trolol lebo tie tvoje perly co tu davas su moc
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Vcera som to hodku hral a prislo mi to celkom ok, na zostave v podpise to sem-tam seklo ale tak je to beta, prezijem to.
Pride mi zatial pohyb postav celkom tazkopadny, snad to este nejako zlepsia
Pride mi zatial pohyb postav celkom tazkopadny, snad to este nejako zlepsia
- trojan4x4
- Používateľ
Aha aha - no commentMani napísal:On ti len radil lebo prispevky ktore ty postujes su totalny bullshit. No comment ? Nepaci sa ti ked ta privediem na mieru ? Urobis lepsie ked tu radsej nic pisat nebudes, zbytocne tu zavadzas, nikto nieje zvedavy na tvoje perlicky ktorymi len ukazujes aky si ubohy.. Ides sa ozyvat do topicu BF4 a pri tom si ani betu tej hry nespustil, tak sa toho radsej zdrz.trojan4x4 napísal:ty sa premenuj na čo chceš ty, do môjho nicku ťa ničMonsterMX napísal:Trojan ty sa premenuj na Trolol lebo tie tvoje perly co tu davas su moc
Tu mu to ide pekne na GTX 770 + intel no ale má tam základné takty http://www.youtube.com/watch?v=iwJgRzg5EbA
Som zvedavý ako to pôjde na FX 6300 NA 4,8Ghz no + mám zdvihnuté takty aj GK.
Som zvedavý ako to pôjde na FX 6300 NA 4,8Ghz no + mám zdvihnuté takty aj GK.
CPU: Intel® Core i7 2600 @ 4Ghz Cooler: Arctic Freezer i30 GPU: GeForce GTX 770 GIGABYTE MB: MSI Z77A-G45 RAM: 16GB CORSAIR 1600Mhz HDD: Western Digital Black 500GB Zdroj: XFX Core Edition PRO - 550 Watt Monitor: 23"Philips Headset: Steel Serise Siberia V2 Frost Blue Keyboard: GX Gaming IMPERATOR PRO Case: CM Elite 430 Audio: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000
- trojan4x4
- Používateľ
ááá, už sa mi to podarilo !!! Fachčí to... dám vedieť ako