gabrik8: Tak na striekanie som zvedavy aj ja , dufam ze to dopadne dobre
faugusztin: Tak tie nevyzeru az tak zle

ale nechcel som tam nic svietiace , aspon teda nie svietiace fany , mozno tak nejaky led pasik niekde , pripadne UV ,,, cize zatial ostavaju stale volba c.1 tie Noiseblockery ... Tak ci tak je to este otazne , lebo furt neviem do akej skrinky to pojde

Laka ma novy Bitfenix Phenom , ale tym padom by som musel predat dosku , kupit mATX a Phenom nema bocnicu s oknom

takze zatial ostava R4 ako favorit ...
Mirdis: Macek je to teda riadny , po dlhej dobe mam doma nejaky ten lepsi vzduchac a sam som bol prekvapeny ake je to velke , hlavne oproti vodnemu bloku

Keby boli prachy navyse , tak vodnik to isti , ale bohuzial , mozno neskor , teraz bude vzduch ...
pipo137: Velky je no , paci sa mi dizajn ... Co sa tyka kvality, nie je to nic moc , ako pisal aj Gabo

balenie tiez bieda , chladic ked som vybral z krabicky tak mal na sebe dve " rany " , umely backplate tiez bieda , ale s tym som pocital za tu cenu

Tak ci tak sa chladic " znici " striekanim, takze to je fuk, preto som aj kupil bossa ... Druhy krat by som isiel ale predsa do HR-02 ...
Keby sa niekto rozhodoval , tak nech voli HR-02 ...
Prave sa mi podarilo kupit ( dufam teda ) AC Twin Turbo II , takze to bude cakat tiez striekaca procedura

Povodne fany pojdu z neho prec a nahradia ich 2x cierno modre Noiseblockery
http://www.tichepc.sk/Noiseblocker-NB-B ... =001027018 ...
Co sa taky striekania, mam to uz vymyslene ,
Heatpipe pojdu do ciernej farby , este neviem ci cierna matna alebo leskla

asi skor matna a samotny
pasiv do modrej ...