takmer som ani nereagoval. Chces to v style mp3turbo ?
V ZIVOTE TO NEBUDE HRAT TAK ISTO. A co ze to ide z 230 na 12 a potom na 30 ? Zjavne netusis nic o audio resp. hi-fi. Prva vec je ta ucinnost a druha vec ze to napatie je 2x konvertovane SMPS (spin. zdrojom) co vobec neprispieva k kvaltie zvuku. A myslis ze v tej zapalkovej krabicke je dostatocna filtracia pre jeho killowaty ? A JL? Myslis ze je to nejaka ppci HIFI znacka, resp znacka ktora stoji za zmienku ?
Ja som mu uz dal zdroj ktory potrebuje, je to do 50€ a na jeho vykon mu staci. Keby si nebol zaslepeny tvojimi
megawattmi co tvoj zosilovac vyprodukuje tak zisits ze jeho zosilovac Magnat edition two. Da maximalne RMS 150W. Co je pri 12V 12,5A ... ja som mu odporucil zdroj so 16A ktory je schopny dodat 200W. Je tam rezerva skrz spicky lebo tam nieje velka kapacita vnutri.
Princip ? 
:D:D:D Z principu ide ten zosilovac z alternatora ked je nastartovane ...
Mozno nebude hrat lepsie ?

..... get real ... je to Dckovy zosilovac a este k tomu hovnovy za menicom bez filtracie(takmer) na nic ine ako do auta sa nehodi. Nieje to tas5414 ani tas5630. Ani ziadny Dckovy s IRS2092... Vypocuj si niekedy nieco ine, okrem zaiste dobre hrajucich Genius reproduktorov a JL zosu k JL subacu
a nakonci bude to hrat tak isto

... jasne, ked si maximalne hluchy, a staci ti tvoje TUC TUC TUC a dunenie na 50Hz kde maju vase autove woofre rezonancnu.
Tym ja uz koncim. Napisal som ze tvoj sposob je maximalna kravina skrz nicenie nabijacky, skrz kyslik a vodik z baterky. Odporucil som mu adekvatny zdroj na jeho zosilovac. Nech robi co on uzna za vhodne a ty tvoj +/- zadarmo sposob nikde radsej neukazuj aby si sa nemusel hambit ....
(dakujem mp3turbo za jeho styl pisania)