Microsoft Office 2013
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Microsoft Office 2013
@Snake: nakreslit ide, skus vlozit nejaky obrazok z netu a uvidis
je to cele zle, kupil som si office 2013 kvoli skydrive a onenote a ta mrdka nezobrazuje obrazky ak je vo formate 2010-13. Ak je v 2007 tak idu v poho, ale ako nahle prekonvertujem na 2010-13 a potom na 2007 tak uz vobec nejde zobrat.
Pritom 2010 onenote ide v praci uplne bez problemov, tuna nepomaha ani cistit cache, safeboot atd. dokonca na technete, kde som denne nemaju solution, zase sa mrkvosoft ukazal
je to cele zle, kupil som si office 2013 kvoli skydrive a onenote a ta mrdka nezobrazuje obrazky ak je vo formate 2010-13. Ak je v 2007 tak idu v poho, ale ako nahle prekonvertujem na 2010-13 a potom na 2007 tak uz vobec nejde zobrat.
Pritom 2010 onenote ide v praci uplne bez problemov, tuna nepomaha ani cistit cache, safeboot atd. dokonca na technete, kde som denne nemaju solution, zase sa mrkvosoft ukazal
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Chris
- Pokročilý používateľ
kua, ked reinstal nepomohlo, nevis co to moze byt ?
- Chris
- Pokročilý používateľ
nie, job@2010, doma@2013, ale skusal som vsetko mozne, od configov, cez safeboot az po reinstal.
Mam outlook v systray. Aj oznamenie o novej poste (obalocka).
Neda sa nastavit , aby sa mi po dvojkliku na obalku otvoril neprecitany mail? A nie hotmail konto, ako keby nic ine v nom neexistovalo?
Novy mail je v gmail konte.
A aby po kliknuti na novu postu v outlooku sa mi oznacila hned ako precitana? Aby som nemusel odliknut niekam inam. Lebo ak ju "precitam" (zobrazi mi len ju na boku) a hned vymazem, tak je vlastne neprecitana.
Neda sa nastavit , aby sa mi po dvojkliku na obalku otvoril neprecitany mail? A nie hotmail konto, ako keby nic ine v nom neexistovalo?
Novy mail je v gmail konte.
A aby po kliknuti na novu postu v outlooku sa mi oznacila hned ako precitana? Aby som nemusel odliknut niekam inam. Lebo ak ju "precitam" (zobrazi mi len ju na boku) a hned vymazem, tak je vlastne neprecitana.
Nie. Nie. A gmail si nastav ako predvoleny, vtedy ti ho bude otvarat defaultne.
.
- Chris
- Pokročilý používateľ
btw. funguje vam outlook 2013 korektne s gmailom ? teda, ak v gmaily mate menovky, tie vam natiahne aj gmail a ked ich roztriedite a vymazete maily v outlooku, vymaze aj v gmaily ?
Nastavil som, neotvara.Snake napísal:A gmail si nastav ako predvoleny, vtedy ti ho bude otvarat defaultne.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Mne to funguje vsetko tak ako ma. Neviem presne co si myslel s tymi menovkami, ale v gmaily to mam nastavene tak, ze po stiahnuti mailov cez outlook, sa mi maily na serveri archivuju, cize neostavaju v dorucenej poste gmailu. Ak nieco vymazem v outlooku, tak na serveri gmailu vsetko ostava v archive. Takto to mam nastavene uz rokyChris napísal:btw. funguje vam outlook 2013 korektne s gmailom ? teda, ak v gmaily mate menovky, tie vam natiahne aj gmail a ked ich roztriedite a vymazete maily v outlooku, vymaze aj v gmaily ?
- Chris
- Pokročilý používateľ
lenze ja by som chcel pravy opak , presne co vymazem v outlooku, tak chcem aby bolo vymazane aj na gmaily
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
No to neviem ci tak funguje, osobne som to neskusal.
Mas tam len tieto moznosti:
...treba poskusat, ale myslim to co chces, asi nepojde.
Mas tam len tieto moznosti:
...treba poskusat, ale myslim to co chces, asi nepojde.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Dnes sa mi objavil vo Windows update SP1 pre Office 2013. Mate info, co je nove? Alebo je to iba balik uz aktualne vydanych zaplat/oprav?
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.