Pri pohybe mysi sa ozyva zvlastne vrcanie z motherboardu (nie repro, ani PC speaker). Je to zvuk podobny tomu ako ked zamrzne Win a hybete mysou. Vymena mysi nepomohla (IntelliMouse Explorer 3.0 -> Razor CopperHead). Zvukovu kartu som dal co najdalej od GPU koli interferencii, zmena ziadna. Zvukovku som aj vybral, problem pretrvava. Mys som zapajal aj do ostatnych portov no MB si vrci aj nadalej [mrcha]. IRQ zdiela (16) USB a GPU, zmenit to nejde. Nejake napady ako to odstranit? Len nie krompacom
Bezdrotove nemam nic. Akurat tam mam este TV kartu Pinnacle PCTV Pro. Tu som este neskusal vybrat.. Zaujimave je, ze pri starte PC do Win XP mi tieto zvuky mys nevydava, az neskor.. ako keby win nacital nejake drivery.. a az po nich to zacne..
Kamosovi sa stalo ze sa mu z tv kartou bila mys, ta si zoberie neviem presne cestu alebo nieco take vo windowse. A to mu trebalo nastavit. Lebo ked pohybal s mysou tak mu sekala TV karta. Moze to byt nieco podobne. Presne nastavenia neviem. Ale mozem zistit. ICQ 207479237
Prisiel som na to ako to ciastocne odstranit.. Znizil som frekvenciu snimania z 1000Hz na 125 Hz.. potom to stichne.. Na 500Hz je to este pocut. Inac scrollovanie je v poho.
ehm.. mam podobny problem.. kupil som na inzerat predvcerom Athlon 1600+ a dosku Pcchips M 852 VIA KT 400 A chipset...
presne - po spusteni pc ide vsetko chvilu ok, potom zacne "doska" vydavat nejake podivne zvuky aj pri praci - napr. stahovani z netu (keD pracuje LAN), ale hlavne pri scrolovani mysou a minimalizovani/obnoveni okna..
este jedna vec ma zarazila, v biose mam nastavene agp, aj ovladace pre dosku nainstalovane, v AGP8x slote mam gforce 4 mx a predsa mi cpu everest vypisuje ze AGP slot zakazany... - kde je problem ??
- mal som podobny problem (tie zvuky pri pohybe mysi), ale po vymene zdroja to prestalo. Neviem ako to spolu suvisi, ale uz ma to netrapi. (mys je na USB)