Graficke navrhy su ale neviem ich najst, takze pojdeme pekne odznovu

Povodny zamer bol scratchbuild uplne od nuly z hlinikovych L profilov, ale bohuzial pre cas som si to nemohol dovolit, omnoho lepsie na tom nie som ani teraz, ale predsa. Predpokladam, ze pouzity hardver bude celit vasej ostrej kritike, hlavne jeho nevyrovnanost. V tomto ohlade si este kludne rad dam poradit, len problem je ten, ze je uz trochu zastarany, aj ked nepouzity a 90% z toho nema zaruku. No aby som to nenatahoval ako gate :
Case : Corsair Obsidian 350 D s oknom - hlavny hrac nasho pribehu
CPU : AMD X3 455
MB : Asus M4A89TD PRO
HDD : WD Caviar Black 640 GB
SSD : OCZ Agility 40 GB
PSU : najvacsi problem mam tu toho viac : FSP Blue Storm 400/500 W , Everest, Corsair HX 520
RAM : 2x2 GB Kingston Hyperx Blue 1600 MHz
Chladic : Thermaltake Frio + 2x Enermax magma
Ventilatory : Yate Loon cervene LED 2x 14cm a 2x 12cm
+ nejaka zvukovka, teraz presne neviem
+ Scythe Kaze 3,5" regulator
+ svetlo - cervene LED pasiky
navrh bude ladeny do farieb loga, cize cervena a cierna (www.bsm.sk pre pribliznu ilustraciu), do coho mi samozrejme nehra ani materska ani pamate, avsak tie nie je velky problem prefarbit.
Plany aspon zatial co mam v hlave:
- na skrinke vymena ventilatorov, ktorych nalepky by som rad prelepil nalepkami s logom BSM, okno si vyzaduje vymenu, to uchytenie je velmi nedobre riesene, chcem tam dat tesniacu gumu, vygravirovat logo a podsvietit cervenymi ledkami. Otvory na ventilatory na vrchu chcem eliminovat iba na jeden, a vsetky mozne plochy by som rad utesnil tlmiacou penou AKASA (co penazenka dala). No a mozno aj druhej bocnici by som tiez nieco vymyslel.
- SSD aj regulator by som tiez dal do cerveno - cierneho satu
- PSU oflexovat, nieco som uz flexoval, ale single sleeve som este neskusal a bolo by to fajn - len mam malo toho najtensieho flexa, zabudol som odkial som bral, ale MDPC to nebolo
- chladic po vzore Ericca64 a jeho black and blue prestriekat v spominanej kombinacii, tie cierne heatpipes ma dostali

- MB by som rad po vzore Sabertooth a novsich Formul prikryl plastovym plastom s podsvietenim
no to je asi nateraz vsetko co som si spomenul, urcite ostatne dopisem a budem aj fotit postupne s prebiehajucou pracou

p.s. za vsetky rady postrehy napady i kritiku som vam vdacny