Zdravim,
Vsimol som si, ze ked na PC ulozim na dropbox obrazok (jpg) vo vysokom rozliseni a najlepsej kvalite (render), na ipade mi ho po zvacseni ukaze v uplne hnusny. Pozeratelny je len pri miernom zvacseni, pri maximalnom je to strasne "chlpate", proste vidno kompresiu... Nejak mi unika princip fungovania. Kde je ulozeny original? Predpokladam, ze poslanim linku na subor z ipadu by som sa k nemu dostal, ale nechapem, preco ho nezobrazi... Uz som tu raz riesil podobny problem, ked si ipad myslel, ze nie som schopny postrazit si velkost fotiek v albume, myslel som, ze dropbox to vyriesil. Nevyriesil, akurat asi maju trochu lepsi algoritmus...
Dropbox - rozdielna kvalita obrazkov na platformach
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Dropbox - rozdielna kvalita obrazkov na platformach
iPad zmensuje obrazky, aby ich nemusel cele nacitavat, vsimol som si to aj ja..
nainstaluj si Dropbox aplikaciu do PC, a uvidis vsetky obrazky vo full rozlisku. Obrazky su uklozene na Cloud serveroch Dropboxu, a mas ich pristupne vsade tam kde sa do dropboxu prihlasis...
nainstaluj si Dropbox aplikaciu do PC, a uvidis vsetky obrazky vo full rozlisku. Obrazky su uklozene na Cloud serveroch Dropboxu, a mas ich pristupne vsade tam kde sa do dropboxu prihlasis...
Spoiler: ukázať