HellAngel: Pretaktovať sa určite nebude, nie je to pre mňa, ale pre suseda, je architekt a bude to na prácu, ten výkon CPU aj tak nevyužije, takže ho nebude nutné navyšovať, doteraz fičí na Q6600 a je spokojný, len mu ten systém už mrzne a to je problém, zjavne doska, alebo pamäte.
Veľmi dôležitá je pre neho hlučnosť, ale s tým problém nebude, semipasívny zdroj, PWM tichunký ventilátor na chladiči CPU a HDD budeú jediným zdrojom hluku.
Grafika tam stačí aj integrovaná v CPU, teraz tam má 8600 GT a stačí to.
Inak komponenty som si predstavoval podobné, ako si navrhol, okrem disku, ten stačí aj 1 TB, takže jednoplatňový Seagate, mám ho odskúšaný, zdroj bude najskôr SuperFlower od Gaba, cena tu nehrá až takú rolu, peniaze na to sú.
Chladič samozrejme nie CM s 92mm vetroňom, ale minimálne Megahalems, prípadne niečo výkonnejšie, už nie som v obraze o chladičoch.
Skrinku ešte čakám, či chce malú, alebo veľkú, ak postačí malá, tak jednoznačne FRACTAL CORE 1000 USB 3.0 - mám ju vyskúšanú a za svoju smiešnu cenu je výborná.
GABO: Tie chladiče si pozriem, vyzerá to zaujímavo, ideálne, aby vetrák točil na PWM čo najnižšie obrátky, ale myslím, že uchladiť nepretaktovaný Haswell nebude problém.
SuperFlower je určite kandidátom, tam by som neriešil nič iné, naozaj chcem absolútnu kvalitu.
Grafiku uvidím, ako bude vyhovovať integrovaná, prikúpiť sa dá vždy, ale máš pravdu, čo som počul DCII chladiče na Asusích grafikách, tak ma prekvapili.
Silentmaxx som predpokladal, že ho použijem na ten 1TB Seagate, takže ako vravíš, dole na penu.
Ďakujem vám obom sa rady, chlapi!