C&C General: Zero Hour po sieti
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
C&C General: Zero Hour po sieti
Zdravim. Mate dakto skusenosti z hrou tejto hry po sieti a cez Hamachi? Ide o to ze keD si dame trebars 2 proti 4 pocitacom, tak to po chvili dost spomali, ale da sa, co ma ale stve najviac, ze raz za cas hra uplne spomali, tak, ze uz klesa aj FPS a skoro sa neda ani hrat. Myslim, ze to robi, ked niekto pohne z vacsou armadou. Takze otazka je ohladom konfiguracie PC. co je dolezitejsie vykon CPU, velkost RAM ? Moja zostava je v popise a kamos ma Sempron64 na 2200Mhz, 1GB RAM a R9800PRO. Z grafikami by problem byt nemal. Neni to ani netom, lebo to robilo aj keD sme to hrali u mna po LAN. Kto by mal vytvarat hru? Musia byt vsetky priblizne rovnake, alebo je dolezite aby bol vykony hlavne ten co vytvara (ak sa hra aj s pocitacmi). Obcas (aj ked sme hrali cez LAN) to hodilo tabulku ze hra stratila synchronizaciu, to sme hrali traja, ten treti mal Athlon 2500+ (barton), 512MB RAM a GF6000. Bolo to tym, ze neboli podobne vykonne, alebo cim. VDaka za pripadne rady.
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
Toto robilo aj kamaratovi, ze bud stratili synchronizaciu alebo to nehorazne spomalilo, vacsinou ked pohol viac jednotkami naraz alebo vypustil SCUD rakety. Ale on ma NOTEBOOK. Ked sme to skusali ja s bratom na PC (uz nei tak vykonynch ako teraz:-) ) nebol problem, ale akonahle sa hra urobila s niekym kto mal "pomalu"masinu, zacalo to blbnut.
Hru musi vytvarat ten, co ma najrychlejsi komp a aj pripojenie do netu, hlavne upload.
Ked sme pritom, nejdeme si vecer zadrtit po Hamachi? ))
Hru musi vytvarat ten, co ma najrychlejsi komp a aj pripojenie do netu, hlavne upload.
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Jasne mozeme si kludne dakedy zahrat, aspon to vyskusam aj z niekym inym a uvidim ako to pojde. Je mozne, ze 2200Mhz Sempron nie je dost? A co RAM , mohlo by to byt tym, ze uz nestaci 512MB ?Brblosko napísal:Toto robilo aj kamaratovi, ze bud stratili synchronizaciu alebo to nehorazne spomalilo, vacsinou ked pohol viac jednotkami naraz alebo vypustil SCUD rakety. Ale on ma NOTEBOOK. Ked sme to skusali ja s bratom na PC (uz nei tak vykonynch ako teraz:-) ) nebol problem, ale akonahle sa hra urobila s niekym kto mal "pomalu"masinu, zacalo to blbnut.
Dohodneme sa cez ICQ, kludne zajtra kedykolvek
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
Najlepsie je, ked server robi ten, kto ma najviac RAM, popripade rychly procesor. Tvoje zostavy su na tom dobre, ale synchronizacia sa strati v pripade, ked je niekto strasne pomaly alebo na pozadi taha nieco z netu...ale na niektorych nadupanych zostavach to ide horsie ako na nejakom Durone alebo Celerone (vlastna skusenost).
Skus najprv vytvorit server ty, zahrajte si proti jednemu, potom nech urobi kamos server a tiez si zahrajte proti jednemu. Ak to bude fajn, t.j. nebude sekat,lagovat alebo sa nestrati synchronizacia, skus pridat jedneho protivnika...takto skusaj dovtedy, kym sa to nezruti. Vtedy si uz povie PC, tak stacilo, viac nezladnem a padne to.
P.S. Jasne, mozeme zadrtit kedykolvek, len brasko musi nahodit XPcka. Dohodneme sa potom na ICQ
Vela zdaru so skusanim
Skus najprv vytvorit server ty, zahrajte si proti jednemu, potom nech urobi kamos server a tiez si zahrajte proti jednemu. Ak to bude fajn, t.j. nebude sekat,lagovat alebo sa nestrati synchronizacia, skus pridat jedneho protivnika...takto skusaj dovtedy, kym sa to nezruti. Vtedy si uz povie PC, tak stacilo, viac nezladnem a padne to.
P.S. Jasne, mozeme zadrtit kedykolvek, len brasko musi nahodit XPcka. Dohodneme sa potom na ICQ
Vela zdaru so skusanim
Fujitsu Siemens alive...