Čau,
je možné obmedziť vo Win8 nejaké sprostosti ktoré zbytočne cucaju baterku ? Keď aj nastavím úsporu batérie tak mám o hodinu baterky menej ako na win 7.
Jednoducho povedané, na win 7 mi vydrží cez 5 hodín a na win 8 len nejaké 4 hodiny. Pričom batterycare ukazuje nasledovné
win 7 = cca 8W vybíjaní
win 8 = cca 13W pri vybíjaní
... schémy v oboch prípadoch nastavené na šetrenie batérie a vypnutá wifi ... nejaké nápady ?
Win 7 vs Win8.1 cucanie baterky v notebooku ?
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: Win 7 vs Win8.1 cucanie baterky v notebooku ?
jas rovnaky?
- Kknightley
- Používateľ
Jas rovnaký, všetky nastavenia rovnaké neviem čím iným by to mohlo byť... ma napada že to cuca len to METRO alebo čo ...
Aj ja som na tom podobne, 7h na Windows 7 vs. 5h na Windows 8.1. Hovorim o cistych instalackach, bez ziadnych dalsich nainstalovanych programoch, vsetky nastavenia napajania rovnake. Radsej som ostal na Windows 7 kvoli tej baterke.
Spoiler: ukázať
- Kknightley
- Používateľ
No veď presne ... akurat ma teraz štve že musim davať späť win7 keďže vyše hodina baterky je dosť ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nemas nejaky hybridny system grafickych kariet (tj prepinatelne grafiky) ? Zodpovedalo by to tomu, ze nemas spravne ovladace a teda ze ti prakticky bezi aj grafika samostatna aj ta v CPU.
- Kknightley
- Používateľ
Mam hybrida, ale LEDky nehlasia že by bežala externa karta ... ani FANy nejdu vo vyšších otačkach ... ak zapnem hru vtedy sa prepnu ledky aj fany začnú hučať proste som si isty že ovladače su dobre a windows beží na HD4600 ak nepoužívam 3D aplikacie ... takže toto funguje ako má.
aj ja mam Intel + Nvidia, Optimus, a teraz mi Windows Update ponukol nejake update, nainstaloval som a zrazu ta bateria uz bola v pohode, 30% narast vydrze oproti W7
Spoiler: ukázať