Ladiť sa bude do čierno biela, táto kombinácia sa podla mna najviac hodí ku case. Časom vymením mobo aj cpu, čiže dosku by som chel tiež mať minimalne celú čiernu ale to je ešte v nedohladne.
Fany tam mám teraz všetky Gelid Silenty ale aj na 500RPM mi troška robia bordel, majú síce už 2 roky ale aj tak si myslím že by som časom mohol kúpiť niečo fakt kvalitné, dnes som sa obzeral po týchto:
http://www.tichepc.sk/Noiseblocker-NB-e ... =001027002
Zaujalo ma hlavne 800RPM a 8dba

Na grafiku v blízkej dobe kúpim Accelero S1 Plus a nan pôjde 1-2x 120mm fan, zatial asi len Gelidy, časom by som chcel všetky vymeniť napr za tie Noiseblockery...
Na CPU by som tiež rád vymenil chladič za niečo fakt veľké a masívne, ale zároven elegantné...
Pasívy (vga aj cpu) by som chcel striekať, heatpipe na čierno a pasívy na bielo (erik tu rozbehol éru striekania pasívov ako som videl

Dnes som si práve objednal paracord 30m čierneho a 30m bieleho tak dúfam že dorazia do piatku a bude sa sleevovať...
ešte neviem či použíjem bužirky alebo spravím káble zo zdroja bez nich, ale káble typu power/reset na mobo budem musieť bužirkovať...
Na sata káble asi budem musieť časom kúpiť čínske flexo, ale to ešte uvidím časom...
Dalšia vec je že by som si chcel kúpiť window bočnicu na R3jku, dnes som si vydražil za 5€ 5 metrov cool white led pásikov + by som chcel na power tlačítku vymeniť modrú ledku za bielu...
Tento týžden možno skočím kúpiť nejaku SATA mechaniku preože mám stále P-ATA, jendak je tam velký škaredý kábel a ešte mi aj pomalšie štartuje PC (vždy to robí ATA check na začiatku, dá sa to vypnúť ale potom mi nenabehne mechanika, trvá to asi 10-15 sekúnd odhadom inač sa PC zapína takmer instatne - SSD a W8 ftw)
Káble by som chcel minimalizovať, tj zbaviť sa asi toho regulátoru od fractalu, regolovať 6 fanov cez zalman fanmate, len si to ešte musím poriadne premyslieť, lebo ak by som dával tie noiseblockery tak teoreticky by mi v predu stačil na intake 1 fan, vzadu 2x outtake, a potom ešte na gpu, cpu a psu, ale neviem či na gpu a cpu nepôjdu 2 fany (neviem ešte aké budú teploty s tým accelerom, a aký cpu cooler prinesie ježiško) preto si to musím premyslieť....
Je možné že aj odnitujem HDD kôš a dám tam skrutky, pretože využívam iba 1 slot na HDD aj to tam mám 7mm SDD a HDD mám v 5.25 kde mi vibrácie zabíja vibration killer...
Neviem čo by som ešte povedal viac, ak ma niečo napadne tak to sem napíšem, neviem ako často to tu budem uploadovať kedže financie sú stále problémom a nechcem všetko vrážať len do PC ale myslím že to nebude tragédia

Ak bude čas tak zajtra cvaknem ako to vlastne v tej case vyzerá teraz nech je na konci vydno výsledok PRED a PO
Ešte som zabudol že projekt XYZ pre to lebo ma zatial nenapadol žiadny názov

EDIT: pokukávam ešte net a všimol som si že ludia použivaju backplate na GPU aj ked nerobia watercooling, nebol by to možno zlý nápad, bud to strieknut na bielo alebo na čierno, vyzerá to pekne len zohnať backplate na moju grafiku bude asi vacsi problem