a dalej neviem ako mi to pojde na mojom 2 rocnom compe..
a na PS3 musi byt ta hra pekna ved to musi byt dobre optimalizovane pre nu..nemoze to byt hnoj ved by to nikto nehral

Na PS3 to vyzera uplne v pohode. Hram to na 42" plazme a kukam na to asi z 2 metrov, je to uplna parada. Jasne, ze to niesu graficke orgie ako Crysis s ubermodom a 8K texturami, ale graficky je to velmi pekna hra. Obzvlast ked si uvedomis, je PS3 je 8 rokov stare zelezo. Aj ked sa mi obcas stava, ze PS3 nestiha nacitavat textury, ked idem rychlo autom cez preplnene mesto. Inak je to uplne v pohode.Caprissone napísal:a na PS3 musi byt ta hra pekna ved to musi byt dobre optimalizovane pre nu..nemoze to byt hnoj ved by to nikto nehralaj ked co som videl gameplay na youtube v HD tak mi to pride take nemastne neslane ale neviem..je to vazne take shitne? napiste sem niekto kto ma PS3 GTA5 a moze to posudit pls..
Len drobnosť, toto nie je primárne fórum o hrách a všetkom okolo nich, toto je primárne fórum o hardware-i a jeho pretaktovaní a celkovo o počítačoch ako takých, takže súhlasím síce s tým, že pre mňa je tiež základom príbeh, hratelnosť a celková zábavnosť hry ale ako technického nadšenca ma tiež zaujíma aj ako daná hra ide a aké ma v sebe technológie atď... A teda tým chcem povedať, že je pochopiteľné, že sa riešia aj tie výkonnostné a technologické otázky..._Mato_ napísal:Nechapem preco vsetci stale riesite iba grafiku. Pre mna je zakladny predpoklad dej a hratelnost. Vsimol som si aj tu na fore, ze po vydani hry vacsina ludi riesi kolko ma kto fps, o kolko a co ma pretaktovat a pod., no samotne hranie spomina malokto