FON s výdržou
FON s výdržou
Čauko.
Fakt dlhú dobu hľadám mne vyhovujúci fon. Svoj SAMSUNG Star som si nanešťastie utopil a nepodarilo sa mi ho funkčne spojazdniť výmenou súčiastok. Výdržou som bol s ním mega spoko ... 20 dní pri mojom (rozumej nie vyťažujúcom - sem tam telefonovanie, sem tam SMS) používaní.
Hľadám odolný fon - "outdoorový" ktorí by mal min. takú výdrž ako hore uvedenú. To nieje problém, avšak rád by som v ňom mal aj bonusy v podobe WiFi a GPS. Zaujal ma fon v EU nepoužiteľný KYOCERA TORQUE
Zase z druhej strany to WiFi nieje také strašne dôležité. Dumal som aj nad alternatívou čisto fon na volanie a SMS s dlhou výdržou. Dlhú dobu som dumal nad Nokiou X1-01. Teraz pokukujem po Evolve Gladiator RG300 - väčšia ale za tú výdrž veľmi prijateľná cena.
Neviem kam inde sa pozrieť. SONIM ? - hodne drahé rád by som sa vmestil do 200€ cenovky (za bazárový kus reálne). Nejaké nápady ?
Fakt dlhú dobu hľadám mne vyhovujúci fon. Svoj SAMSUNG Star som si nanešťastie utopil a nepodarilo sa mi ho funkčne spojazdniť výmenou súčiastok. Výdržou som bol s ním mega spoko ... 20 dní pri mojom (rozumej nie vyťažujúcom - sem tam telefonovanie, sem tam SMS) používaní.
Hľadám odolný fon - "outdoorový" ktorí by mal min. takú výdrž ako hore uvedenú. To nieje problém, avšak rád by som v ňom mal aj bonusy v podobe WiFi a GPS. Zaujal ma fon v EU nepoužiteľný KYOCERA TORQUE
Zase z druhej strany to WiFi nieje také strašne dôležité. Dumal som aj nad alternatívou čisto fon na volanie a SMS s dlhou výdržou. Dlhú dobu som dumal nad Nokiou X1-01. Teraz pokukujem po Evolve Gladiator RG300 - väčšia ale za tú výdrž veľmi prijateľná cena.
Neviem kam inde sa pozrieť. SONIM ? - hodne drahé rád by som sa vmestil do 200€ cenovky (za bazárový kus reálne). Nejaké nápady ?
Život je nekonečný rad príležitostí k učeniu a odkrývaniu jeho tajomstiev. Ani smrť nemôže tomu zabrániť, pretože so samotným životom tvorí jednotu.
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: FON s výdržou
Ak chceš čo najvyššiu výdrž tak zabudni na android
Z tohto hľadiska je mne najviac vyhovovala nokia 6310i
Bola až mega-odolná voči dnešným smartfónom a vydržala večnosť
Mal som extended tlstú baterku a nabíjal som raz do mesiaca .
Jediný telefón ktorý bol schopný hlásiť slabú batériu aj 2 týždne
Na sonim som počul len kladné ohlasy .
Ohľadom výdrže na batériu som sa ale bližšie nepýtal .
Z tohto hľadiska je mne najviac vyhovovala nokia 6310i
Bola až mega-odolná voči dnešným smartfónom a vydržala večnosť
Mal som extended tlstú baterku a nabíjal som raz do mesiaca .
Jediný telefón ktorý bol schopný hlásiť slabú batériu aj 2 týždne
Na sonim som počul len kladné ohlasy .
Ohľadom výdrže na batériu som sa ale bližšie nepýtal .
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak 20 dni v dnesnej dobe, mozno ak budes nosit autoberku s telefonom
neviem preco nie android. dasa na nom pekne vsetko nastavit na usprorny rezim. Ak sa nepouziva 3, internet, wifi, tak sa dostanes s vydrzou na peknych 5 dni.
http://www.alza.sk/smartphony/18853151. ... 6=406-1322
tu mas telefony s odolnejsou konstrukciu. Zaujmavy je kusok galaxy x cover 2 . Ma slusnu baterku a odolnost je na dobrej urovni.
Sonin, caterpillar telefony su uz na hodne vysoky extrem
neviem preco nie android. dasa na nom pekne vsetko nastavit na usprorny rezim. Ak sa nepouziva 3, internet, wifi, tak sa dostanes s vydrzou na peknych 5 dni.
http://www.alza.sk/smartphony/18853151. ... 6=406-1322
tu mas telefony s odolnejsou konstrukciu. Zaujmavy je kusok galaxy x cover 2 . Ma slusnu baterku a odolnost je na dobrej urovni.
Sonin, caterpillar telefony su uz na hodne vysoky extrem
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
no pri smartfone na 20dni zabudni. Ked vsetko povypinas, das dole jas a nebudes vela volat, tak sa dostanes na takych 5-8 dni.
Btw, chystas sa to aj kupovat? (ak hej poziadaj o presun do nakupnej poradne)
Btw, chystas sa to aj kupovat? (ak hej poziadaj o presun do nakupnej poradne)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Ten Caterpillar aj Xcover 2 čo som čítal, že nemá problém vyžrať baterku za 2 dni.
Kludne oželiem bezproblémov to WiFi ale to GPS by som bol veľmi rád keby malo. Kamarát mi dnes spomínal Sony Xperiu tuším Z1 - no to je tiež mega drahé a výdrž verím tie 3 dni pri slabom používaní.
Fakt neviem na čo dať fokus lebo zrejme mne vyhovujúce nič poriadne nieje. Buď je odolný zo silnou výdržou alebo šikovný a odolný avšak zo slabou výdržou. Samozrejme určite chcem - a to čím skôr kúpiť nový fon lebo súčasný nieje spoľahlivý ale najprv by som si rád ujasnil kam sa zamerať. Váš názor ?
Kludne oželiem bezproblémov to WiFi ale to GPS by som bol veľmi rád keby malo. Kamarát mi dnes spomínal Sony Xperiu tuším Z1 - no to je tiež mega drahé a výdrž verím tie 3 dni pri slabom používaní.
Fakt neviem na čo dať fokus lebo zrejme mne vyhovujúce nič poriadne nieje. Buď je odolný zo silnou výdržou alebo šikovný a odolný avšak zo slabou výdržou. Samozrejme určite chcem - a to čím skôr kúpiť nový fon lebo súčasný nieje spoľahlivý ale najprv by som si rád ujasnil kam sa zamerať. Váš názor ?
Život je nekonečný rad príležitostí k učeniu a odkrývaniu jeho tajomstiev. Ani smrť nemôže tomu zabrániť, pretože so samotným životom tvorí jednotu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ten x cover 2 ak nebudes pouzivat wifi a 3g siet + internet, tak v pohode sa dostanes na 3 dni pouzivania aj viac.
ak chces dotykac tak proste displej pripouzivani zozerie najviac baterie
ak chces dotykac tak proste displej pripouzivani zozerie najviac baterie
Absolútne netrvám na dotykáči ... ba priam asi by bolo lepšie klasický !
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
A ta 6310 co som pisal ?
V bazari su po 40 dobre kusky + baterka 10 ebay
A vydrzi mesiac.
Na dotykac s androidom s dobrou vydrzou zabudni.
V bazari su po 40 dobre kusky + baterka 10 ebay
A vydrzi mesiac.
Na dotykac s androidom s dobrou vydrzou zabudni.
pouzival som xperiu active , pri tom ako pises vydrzi tak 5-7dni , pri zapnutej wifi, gps atd.... 2 dni max. ale outdoor je to slusny...
Asus g751jy....
xsi69 ... fú to je už moc oldschool a strašne veľké na to že to nieje odolný fon (rozumej pogumovaný, vodeodolný, ...)
Zajtra sa pokúsim ešte raz dať dokopy ten Samsung Star ... ale mám pocit že som poškodil dotykovú plochu ... objednať novú je najlepšie cez ebay alebo ani nie ?
Nvm či to môžem vôbec riešiť v tomto vlákne ale príde mi to tak že je niečo zle ... jak to mám rozobrané ale pripojím akumulátor Star nejde zapnúť ... musím pripojiť nabíjačku a odpojiť. Vtedy nabehne a frčí si na aku. Ako náhle ho vypnem už ho zase na aku nezapnem.
Zajtra sa pokúsim ešte raz dať dokopy ten Samsung Star ... ale mám pocit že som poškodil dotykovú plochu ... objednať novú je najlepšie cez ebay alebo ani nie ?
Nvm či to môžem vôbec riešiť v tomto vlákne ale príde mi to tak že je niečo zle ... jak to mám rozobrané ale pripojím akumulátor Star nejde zapnúť ... musím pripojiť nabíjačku a odpojiť. Vtedy nabehne a frčí si na aku. Ako náhle ho vypnem už ho zase na aku nezapnem.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Ja uz dlhsi cas pokukujem na telefony Evolve kde starsie modely mali celkom slusnu papierovu vydrz.
Nedavno som si vsimol ze sa premenovali na Evolveo, starsie modely uz neponukaju ale zaujali ma dva nove, jeden je s klasickou konstrukciou a druhy je smartfon oba su kategorizovane ako odolne a v zaklade maju baterky s celkom velkou kapacitou.
Konkretne sa jedna o tieto dva
klasicky + obchod
smartfon + obchod
Musim sa uz konecne rozhodnut, ale ked moj stary Eony Ericsson W710i este stale facha a aj napriek tomu ze uz ma skoro 7 rokov tak stale drzi okolo 6-tich dni a to este stale s povodnou baterkou.
Ale na jar asi uz poriesim nieco nove.
Nedavno som si vsimol ze sa premenovali na Evolveo, starsie modely uz neponukaju ale zaujali ma dva nove, jeden je s klasickou konstrukciou a druhy je smartfon oba su kategorizovane ako odolne a v zaklade maju baterky s celkom velkou kapacitou.
Konkretne sa jedna o tieto dva
klasicky + obchod
smartfon + obchod
Musim sa uz konecne rozhodnut, ale ked moj stary Eony Ericsson W710i este stale facha a aj napriek tomu ze uz ma skoro 7 rokov tak stale drzi okolo 6-tich dni a to este stale s povodnou baterkou.
Ale na jar asi uz poriesim nieco nove.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ten evolve ma cip MediaTek a tie maju problemy so signalom GPS
HellAngel dík za info ... tým pádom vyradím Evolve z okruhu a neostalo mi nič
Takže ... svoje požiadavky znižujem na výdrž a odolnosť + nechcem mega ťažké a veľké hovädo fon
Takže ... svoje požiadavky znižujem na výdrž a odolnosť + nechcem mega ťažké a veľké hovädo fon
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
odo bacha na vsetky tieto cinske znacky, vacsina z nich pouziva chip od mediateku a bohuzial mavaju problem s GPS. ale treba si pozistovat o konkretnom modely viacej info, lebo par ich s tytmto chipom funguje uplne v pohode.
osobne by som volil ten samsung ak chces nieco odolnejsie.
osobne by som volil ten samsung ak chces nieco odolnejsie.
Takže oporúčanie je Galaxy Xcover 2 GT-S7710. Existuje aj v takomto prípade niečo ako extended baterka - bolo by som viac ako skvelé (zatiaľ som nič také nenašiel).
Nad jeho predchodcom nemá zmysel uvažovať - Samsung S5690 ?
Nad jeho predchodcom nemá zmysel uvažovať - Samsung S5690 ?