Upgrade grafiky
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Re: Upgrade grafiky
Windforce sa urcite neda oznacit ako dobry, ta msi gaming bude urcite lepsia kupa
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
ak si este nekupil kartu tak odporucam tu MSI 770ku OC gaming 2GB
sam ju mam a ani neviem ci vobec "funguje" lebo je taka tichucka a je jedno ci je v idle alebo burne, proste je tichucka
mam skrinku Fractal R3 cize odhlucnenu a naozaj tu kartu nepocut .. a je super vykonna a hlavne teploty nie su vobec strasne 
este doplnim ze napajanie je riesene 2x 8 pinom .. a v baleni je 2 x redukcia 6pin na 8pin
a to "nechladenie" kaskady nie je take take strasne ... v skrinke tak ci tak musi byt airflow
sam ju mam a ani neviem ci vobec "funguje" lebo je taka tichucka a je jedno ci je v idle alebo burne, proste je tichucka

este doplnim ze napajanie je riesene 2x 8 pinom .. a v baleni je 2 x redukcia 6pin na 8pin
a to "nechladenie" kaskady nie je take take strasne ... v skrinke tak ci tak musi byt airflow
Naposledy upravil/-a take-it v Pi 01. Nov, 2013, 00:33, upravené celkom 2 krát.
Gaming a DC II od Asusu su na stejnej urovni... akurat tusim gaming vie otacat pri starte aj do protismeru...
No a potom Hawk ale ten je inde.. akurat mi neda spomenut, ze MSI posralo chladenie kaskady a pamati.. tie su teplejsie ako na DC II... Totiz tam je pouzity jeden kovovy blok...
No a potom Hawk ale ten je inde.. akurat mi neda spomenut, ze MSI posralo chladenie kaskady a pamati.. tie su teplejsie ako na DC II... Totiz tam je pouzity jeden kovovy blok...
Spoiler: ukázať
OK ukecali ste ma a teraz este jedna vec pisali ste ze MSI N770 Lightning je este lepsi ako MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming teraz ma zajima v com ma lepsie komponenty este lepsi chladic ? Oplati sa mi priplatit tych 40 € a zobrat MSI N770 Lightning ?
Lightning by mal mat kvalitnejsie napajanie, lepsie PCB a ma tam ten "reactor" ... myslim ze je zbytocne priplacat. Ja osobne by som bral Gaming, tie farby na Hawkovi su skaredeMaceKx napísal:OK ukecali ste ma a teraz este jedna vec pisali ste ze MSI N770 Lightning je este lepsi ako MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming teraz ma zajima v com ma lepsie komponenty este lepsi chladic ? Oplati sa mi priplatit tych 40 € a zobrat MSI N770 Lightning ?

Spoiler: ukázať