Blackhawk napísal:shiro a ty si si to aj kupil alebo "kupil"?
Co sa hier tyka, existujem podobne, ako 99% slovenska...nebudem predsa platit za nepodarky. Ak sa mi hra po prejdeni paci, potom si ju kupim. Dobre vies ako sa dnes odrbava. Ked sa vyvojari vykaslali vydavat demoverzie, ja sa vykaslem im za ich nedorobky platit. Aby si nepovedal, mam doma okolo 40 originalok, vratane BF3 Premium. Preto nechapem, ako mohli tak spackat BF4.
Mani napísal:shiro: Neviem co ti na SP vadi ked je to uplne v pohode.
To mas asi velmi male naroky. To, co som opisoval boli nedorobky, ktore nemaju vo final verzii hry co robit a maju byt davno odladene.
Pripada ti bezne vidiet objekty levitovat pol metra nad palubou lietadlovky a pohybovat sa sekavo? Auta zblizka vyzeraju jak z roku 2004, no proste hnus.
Na porovnanie, sekaveho pohybu objektov sa doteraz nezbavil Unreal engine, vzdy ked to vidim, si tukam na celo, ci su vyvojari slepi alebo co. Proste ked hram nejaku strielacku postavenu na UE, tak po zabiti postavy tato padne na zem podobnym sekavym pohybom, aky som opisoval.
Mani napísal:Ked ti tak ta hra vadi tak si ju nekupuj, nikomu tam chybat nebudes.
Ved si ani nekupim. Predosle BF3 bolo na tom lepsie v singlaci, ako toto. Blo dlhsie, viac sa mi pacilo a nebolo tam tolko graf. nedorobkov.
Mani napísal:Poznas nejaku hru ktora je tak rozsiahla ako BF4 a ma taku grafiku?
Rozsiahla v com? V mapach? Co sa singlu tyka, este aj BF3 ich ma hadam vacsie. Co sa grafiky tyka, este si asi nehral Crysisa, to je etalon grafiky. A tiez je to hodne rozsiahla hra. Najdlhsiu kampan aku som videl mal Prey...to snad nemalo konca.
BF4 je proste priemer vo vsetkom...grafika, rozsiahlost, spracovanie...akurat tomu robili reklamu jak svina.
Ano, dookola tu omielam Crysis, pretoze je to graficka spicka (to ti potvrdi kazdy) a dnesne hry proste maju vyzerat podla tohoto standardu. Lenze vies, poslednych X rokov sa robili hry podla konzol a potom to tak vyzera.
Mani napísal:Neviem co ti tam moze vadit na grafika ked to je graficky krasne.

Ked nemas co robit a chodis tu zbytocne vyvolavat hadku medzi hejtermi a fanmi tak si to odpust lebo kvoli takym ako ty to tu potom pani moderatori locknu. Podla toho co pises tak si tu hru upiratil a ides to hodnotit ? Mam dost

Grafika je priemerna somarina, s takymi narokmi to ma vyzerat o triedu lepsie. Akurat znicitelnost prostredia tomu spravili paradne.
Tato hra ma svoje + aj minus, no minusy prevysuju plusy. Nejde tu o to, kto je hejter a kto nie, no treba byt objektivny. Rozumny fanusik si dokaze pripustit ze jeho milovana vec nieje dokonala. Ked sa tu najde nejake hovado, ktore do mna zacne skakat a vyvolavat hadky, tak podakuj jemu. Ja dokazem normalne diskutovat, bez urazok.
Co mi na hre vadi som napisal, vzhladom na hype, aky sa tomu robil, som (a isto nielen ja) ocakaval o dost viac.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB