Už som prehľadal snáď všetko a neviem na to prísť,
akým spôsobom dosiahnem nasledovné ?:
Potrebujem aby sa k danému power plánu menila aj nastavená téma (motív, theme, alebo ako to volať). Tzn.:
Plán šetrenia energie -> moja téma kde sú vypnuté vizuálne efekty windowsu 7 ... -> motív s názvom "šetrič"
plán vyvážený -> nastavené aby windows sám určoval efekty systému -> motív s názvom "vyvážený"
... neviem ako inak to opísať jednoducho pre každý power plan mam inak nastavené toto:
http://i44.tinypic.com/sw3ck4.png
a potrebujem nejak nastaviť aby sa pri zmene power planu automaticky menila aj uložená téma, tzn.:
- aby sa pri zmene power planu na šetrenie energie automatiky zapol motív "šetrič"
- a aby sa pri zmene na plán vyvážený automaticky zmenilo na motív "vyvážený"
http://i40.tinypic.com/15ew7t3.png
Máte niekto nejaký nápad kde to prepojiť, nastaviť resp. docieliť čo potrebujem ? Dík.
Ako nastaviť aby sa so zmenou power planu menil aj theme ?
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: Ako nastaviť aby sa so zmenou power planu menil aj theme
Mozem sa len spytat, naco je toto dobre?
- Kknightley
- Používateľ
kvoli zvýšeniu výdrže batérie keďže to celkom dosť potrebujem... a nechce sa mi to stále preklikávať keďže viem, že sa to nejak musí dať nastaviť aby sa to prepínalo samo ...
(základná téma windowsu na rozdiel od Aera čerpá približne o 3,5W menej ... čo je pre mňa výhra )
(základná téma windowsu na rozdiel od Aera čerpá približne o 3,5W menej ... čo je pre mňa výhra )
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
na zaklae coho sa to ma samo prepinat?
- Kknightley
- Používateľ
Veď na základe power plánu ... ku každemu power planu by sa mala dať nastaviť nejaká téma ... programy na to nejaké sú len som chcel radu ak by znáhodou niekto mal skúsenosť. Defaultne to tak bolo nastavené na windowsi notebooku, len som to preinštaloval ...
v podstate a jednoducho povedané ide o to, aby sa ti pri prepnutí power planu z high performance na power saving automaticky vyplo aero a podobné sprostosti z win7 .... a na to slúži priradenie témy k power planu ... you got it ?
v podstate a jednoducho povedané ide o to, aby sa ti pri prepnutí power planu z high performance na power saving automaticky vyplo aero a podobné sprostosti z win7 .... a na to slúži priradenie témy k power planu ... you got it ?